Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πληροφορίες για 50 τραυματίες, εκ των οποίων 20 σοβαρά, συγκλονιστικές μαρτυρίες επιβατών (vid)

Newsroom
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πληροφορίες για 50 τραυματίες, εκ των οποίων 20 σοβαρά, συγκλονιστικές μαρτυρίες επιβατών (vid)
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής στη Λάρισα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τον απεγκλωβισμό επιβατών του τρένου, μετά το σιδηροδρομικό ατύχημα που συνέβη νωρίτερα πλησίον της περιοχής Ευαγγελισμός.

Δύο αμαξοστοιχίες, μία εμπορική και μία επιβατική, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα λίγο πριν τα μεσάνυχτα (28/2)στα Τέμπη, στο ύψος του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι τραυματίες ξεπερνούν τους 50, οι οποίοι έχουν απεγκλωβιστεί, εκ των οποίων 20 είναι σοβαρά. Μεταξύ των τραυματιών είναι και παιδιά.

Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 17 οχήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Πυροσβεστική, το ατύχημα συνέβη όταν συγκρούστηκαν δύο αμαξοστοιχίες, μία επιβατική και μία εμπορική, ενώ εκτροχιάστηκαν τα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας και εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Η φωτιά έχει περιοριστεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ωστόσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ενώ υπάρχουν αναφορές και για άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες επιβατών

Οι μαρτυρίες επιβατών που σώθηκαν είναι συγκλονιστικές. Όπως προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ, αναφέρουν πως μπροστά τους μόνο είδαν πέντε τραυματίες και ανθρώπους να ουρλιάζουν και να σπάνε τζάμια.

«Έσπαγαν τζάμια και ούρλιαζαν. Μέσα στο βαγόνι πανικός. Μπροστά μου μόνο είδα πέντε τραυματίες», ανέφερε επιβάτης.

Remaining Time 0:00