Ο Μάλαμας ανέβαλλε το live του λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη: Η ανάρτηση με το τραγούδι του Μίκη (vid)

Newsroom
Ο Μάλαμας ανέβαλλε το live του λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη: Η ανάρτηση με το τραγούδι του Μίκη (vid)
Σε ένδειξη σεβασμού στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη τραγωδία των Τεμπών, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβαλλε τη χθεσινή του εμφάνιση.

O Σωκράτης Μάλαμας ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως αναβάλλεται η χθεσινή του live εμφάνισή του στο Σταυρό του Νότου, λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Σε ένδειξη σεβασμού στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, το live μας στον Σταυρό του Νότου τη Δευτέρα 6 Μαρτίου αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου». Επιπλέον διευκρινίζεται πως όσοι έχουν ήδη αγοράσει αγορασμένα εισιτήρια, ισχύουν κανονικά, ενώ αν κάποιος επιθυμεί επιστροφή των εισιτηρίων του μπορεί μέχρι την Τρίτη 7 Μαρτίου να στείλει email στο [email protected].

Η ανακοίνωση για την αναβολή συνοδεύεται από ένα παλαιότερο βίντεο του Σωκράτη Μάλαμα να παίζει με την κιθάρα του και να ερμηνεύει το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη, «Την πόρτα ανοίγω το βράδυ». Στη λεζάντα του βίντεο ο γνωστός τραγουδιστής γράφει: «Την πόρτα ανοίγω το βράδυ •Κι εκεί καθώς θα μιλάμε θα ’ρθει συντροφιά κι ο Χριστός• Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης, Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral και το τραγούδι «Στην κοιλάδα των Τεμπών» από τον δίσκο "Διάφανος" (2006) του Θανάση Παπακωνσταντίνου, σε δικούς του στίχους, με τη φωνή του Μάλαμα.