Διθυραμβικά σχόλια στο Twitter για το φινάλε του «Έτερος Εγώ»: «Δικαίωση αντί δικαιοσύνης» για μια κοινωνία με ανίατα συμπτώματα

Επιμέλεια: Newsroom
Διθυραμβικά σχόλια στο Twitter για το φινάλε του «Έτερος Εγώ»: «Δικαίωση αντί δικαιοσύνης» για μια κοινωνία με ανίατα συμπτώματα
Το «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια αποτελεί μία σειρά - φαινόμενο και μία σύγχρονη επιτυχία που έχει αλλάξει τα δεδομένα για πάντα στην ελληνική τηλεόραση.

Ο υπέροχος κόσμος του Έτερος Εγώ έριξε αυλαία και το Twitter σχολίασε το τέλος της δημοφιλούς σειράς. Βέβαια τόσο ο Σωτήρης Τσαφούλιας όσο και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είχαν δηλώσει σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη πως δεν θέλουν να χρησιμοποιούν τις λέξεις «Ποτέ» και «Πάντα». Επομένως θα δείξει η ιστορία αν ο πρωτόπλαστος κόσμος του Σωτήρη Τσαφούλια και της Κατερίνα Φιλιώτου επιστρέψει.

Τρελά ήταν τα σενάρια που είχαν γραφτεί τις ημέρες που κύλησαν πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, του μεγάλου φινάλε για τον Έτερος Εγώ. Η Νέμεσις ολοκληρώθηκε και μέσα σε μιάμιση ώρα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας προτίμησε να μην σταθεί στο σασπένς όπως μας είχε συνηθίσει στις προηγούμενες δύο σεζόν του Έτερος Εγώ αλλά να ξεμπροστιάσει τη σάπια κοινωνία, τη δικαιοσύνη που εθελοτυφλεί, τα απανταχού ερπετά που όσες φορές κι αν τους κόψεις το κεφάλι, είναι εκεί και φυτρώνουν ξανά με νέο.

Στο 8ο και τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου το κοινό παρακολούθησε να επέρχεται δικαίωση, ωστόσο όχι δικαιοσύνη, γεγονός που έκανε τους χρήστες του Twitter να πάρουν θέση.