Συγκρούστηκαν με τις σανίδες τους στη θάλασσα και την έκανε «τόπι» στο ξύλο: Το βίντεο που έχει εξοργίσει το διαδίκτυο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκρούστηκαν με τις σανίδες τους στη θάλασσα και την έκανε «τόπι» στο ξύλο: Το βίντεο που έχει εξοργίσει το διαδίκτυο (vid)
Αδιανόητη επίθεση δέχθηκε μια γυναίκα σέρφερ από έναν άνδρα σέρφερ έπειτα από μια άτυχη στιγμή στη θάλασσα.

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον Βραζιλιάνο επαγγελματία σέρφερ JP Azevedo να γρονθοκοπεί δίχως αύριο την επίσης, σέρφερ Sara Taylor.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φίλος του JP Azevedo, ο Adriano Portela συγκρούστηκε με την Αμερικανίδα σέρφερ σε ένα κύμα σε παραλία του Μπαλί. Και οι δύο πίστευαν ότι ο άλλος δεν είχε δικαίωμα διέλευσης από το συγκεκριμένο κύμα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια σύντομη αψιμαχία.

Ωστόσο, ενώ το θέμα φάνηκε να μην παίρνει διαστάσεις ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, ο JP Azevedo το συνέχισε, εξαπολύοντας μια βίαιη επίθεση στην Taylor την ώρα που βγήκε στη στεριά.

Τη γρονθοκόπησε αρκετές φορές στο πρόσωπο, με την Αμερικανίδα σέρφερ να ουρλιάζει κι ενώ το επεισόδιο καταγραφόταν από κάμερα. Το βίντεο της άγριας επίθεσης κυκλοφόρησε γρήγορα, με την κοινότητα του σερφ να είναι εξοργισμένη από την συμπεριφορά του JP Azevedo.

Μάλιστα, ο χορηγός του Βραζιλιάνου τον εγκατέλειψε έπειτα από αυτό το συμβάν.