Οι επιβάτες ψήφισαν για να διώξουν την απείθαρχη γυναίκα από το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης (vid)

Οι επιβάτες ψήφισαν για να διώξουν την απείθαρχη γυναίκα από το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης (vid)
Η γυναίκα συμπεριφέρονταν αλλοπρόσαλλα και προκαλούσε αναστάτωση καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης. Φέρεται να αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος της πτήσης και γινόταν όλο και πιο εριστική.

Τα αεροπορικά ταξίδια μπορεί να είναι μια αγχωτική και εξαντλητική εμπειρία, ειδικά όταν οι επιβάτες αντιμετωπίζουν ενοχλητική συμπεριφορά από άλλους ταξιδιώτες. Σε ένα πρόσφατο περιστατικό, οι επιβάτες μιας πτήσης από το πήραν την κατάσταση στα χέρια τους όταν μια γυναίκα έγινε ανυπότακτη στη μέση της πτήσης, ψηφίζοντας να την απομακρύνουν από το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η γυναίκα συμπεριφέρονταν αλλοπρόσαλλα και προκαλούσε αναστάτωση καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης. Φέρεται να αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος της πτήσης και γινόταν όλο και πιο εριστική.

@lanaisli Im just tryna get home #lanaisli #trenton #atlanta #jersey #frontier ♬ original sound - L a n a i s Li

Απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά της γυναίκας, αρκετοί επιβάτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για το αν θα έπρεπε να απομακρυνθεί από το αεροπλάνο. Η πλειοψηφία των επιβατών ψήφισε υπέρ της απομάκρυνσής της, και τη συνόδευσαν έξω από το αεροπλάνο.

Το περιστατικό πυροδότησε μια συζήτηση σχετικά με το ρόλο των επιβατών στην αντιμετώπιση της διασπαστικής συμπεριφοράς στις πτήσεις. Ενώ οι αεροπορικές εταιρείες διαθέτουν πρωτόκολλα για τον χειρισμό των απείθαρχων επιβατών, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οι ίδιοι οι επιβάτες θα έπρεπε να έχουν περισσότερο λόγο στο θέμα.