Τα καλύτερα κοψίδια της Αττικής
6 συντάκτες του Intronews μοιράζονται τις θύμησες από τις φορές που γεύτηκαν τα καλύτερα κοψίδια της ζωής τους εντός Αττικής.
Σε αυτό το καθιερωμένο συναπάντημα με τις γαστριμαργικές ανησυχίες των συντακτών του Intronews, μετά τα σουβλάκια και τα μπέργκερ, σειρά παίρνουν οι πατροπαράδοτες ταβέρνες, πρώτα εντός Αττικής και σε επόμενη φάση θα πιάσουμε και την επαρχία (ένα teaser στο δώσαμε εδώ). 6 συντάκτες γράφουν για τα στέκια τους όπου τρώνε μπριζόλες, κοκορέτσια, γουρουνοπούλες, μπριζόλες και ό,τι άλλο τραβήξει η όρεξή τους.
Διαβάστε τη συνέχεια στο intronews.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Βρετανός άφησε το Λονδίνο για μια «ονειρική» ζωή στην Ελλάδα και δε το μετάνιωσε: «Η οδήγηση είναι μια περιπέτεια και η γραφειοκρατία πρόκληση»
- Μια μικρή Ιταλία στην Αθήνα: 7 διευθύνσεις για τα πιο κορυφαία ζυμαρικά στην πόλη
- Athens Bar Show 2024: Μια αξέχαστη διοργάνωση που αναδεύει το μέλλον των bars και φέρνει στην πόλη τα κορυφαία bars του κόσμου