Τα καλύτερα κοψίδια της Αττικής
6 συντάκτες του Intronews μοιράζονται τις θύμησες από τις φορές που γεύτηκαν τα καλύτερα κοψίδια της ζωής τους εντός Αττικής.
Σε αυτό το καθιερωμένο συναπάντημα με τις γαστριμαργικές ανησυχίες των συντακτών του Intronews, μετά τα σουβλάκια και τα μπέργκερ, σειρά παίρνουν οι πατροπαράδοτες ταβέρνες, πρώτα εντός Αττικής και σε επόμενη φάση θα πιάσουμε και την επαρχία (ένα teaser στο δώσαμε εδώ). 6 συντάκτες γράφουν για τα στέκια τους όπου τρώνε μπριζόλες, κοκορέτσια, γουρουνοπούλες, μπριζόλες και ό,τι άλλο τραβήξει η όρεξή τους.
Διαβάστε τη συνέχεια στο intronews.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών και τα μέλη της ανακοινώνουν τις ημερομηνίες για τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» 2024
- Βρετανίδα ταξιδιωτική vlogger ξετρελάθηκε με την Αθήνα και δίνει τις καλύτερες συμβουλές στους τουρίστες: Ποια μέρη πρέπει να αποφεύγουν (vid)
- Τουρίστρια επισκέφθηκε τη Βενετία και αποκάλυψε πώς είναι πραγματικά η πόλη: «Δεν έχει καμία σχέση με το Instagram» (vid)