Επεισόδια στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών: Συγγενείς των θυμάτων έψαχναν τον έμπειρο σταθμάρχη της μοιραίας νύχτας (vid)

Επεισόδια στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών: Συγγενείς των θυμάτων έψαχναν τον έμπειρο σταθμάρχη της μοιραίας νύχτας (vid)
Επεισόδια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ Λάρισας.

Με επεισόδια πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και η πορεία στο κέντρο της Λάρισας από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και πολίτες της Λάρισας, κρατώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν «Δεν ξεχνώ - 57 ψυχές ζητούν δικαίωση», εξέφρασαν για ακόμη μια φορά το αίτημά τους να αποκαλυφθούν όλα τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης δεν έλειψαν και τα επεισόδια. Οι συγγενείς των θυμάτων έψαχναν τον έμπειρο σταθμάρχη της απογευματινής βάρδιας, που κατηγορείται για τη μοιραία σύγκρουση των τρένων.

Τότε ένας από τους εργαζόμενους τους ρώτησε «τι δουλειά έχετε εσείς εδώ;», με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Οι συγγενείς κινήθηκαν προς τους εργαζόμενους που ήταν μέσα στο σταθμαρχείο και υπήρξαν διαπληκτισμοί και εντάσεις.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και αστυνομικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις εξελίξεις, ευτυχώς αποσοβήθηκε η κλιμάκωση της έντασης.