Άγριος καβγάς μεταξύ Θεοδωρικάκου και Βαρεμένου για την Αστυνομία: Έκλεισε η σύνδεση και συνέχισαν να τσακώνονται (vid)

Άγριος καβγάς μεταξύ Θεοδωρικάκου και Βαρεμένου για την Αστυνομία: Έκλεισε η σύνδεση και συνέχισαν να τσακώνονται (vid)
Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Θεοδωρικάκου και Βαρεμένου στο Action24 με τους δύο πολιτικούς μάλιστα να μην αφήνουν τον παρουσιαστή να κλείσει τη σύνδεση

Στο Action News βρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος και τα αίματα «άναψαν», όταν η κουβέντα πήγε στην Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακούγονται βαριές εκφράσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Βαρεμένος είπε στον υπουργό ότι η μαφία έκανε κουμάντο μέσα στην ελληνική αστυνομία, με τον υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας να απαντάει αμέσως λέγοντας: «Δεν ντρέπεστε; Είναι ντροπή αυτά που λέτε, λίγη ντροπή»

Όταν δε, ο δημοσιογράφος που συντόνιζε τη συζήτησε αποφάσισε να δώσει τέλος στον καβγά, ο Τάκης Θεοδωρικάκος τον διέκοψε και συνέχισε ανενόχλητος τον καβγά με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν μπορώ να ακούω τέτοια αίσχη και τέτοια ψέματα από ένα συκοφάντη της ελληνικής αστυνομίας, από αυτούς που βγάζουν σπυράκια όταν μιλάμε για την Ελληνική Αστυνομία. Λίγος σεβασμός κύριε. Δεν μπορεί να λέει για μαφία στην Ελληνική Αστυνομία και να μην μου δίνεται το δικαίωμα να απαντήσω»

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα: