Άστοχο αστείο του Γιώρκα: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από το γκρεμό κάτω» (vid)

Άστοχο αστείο του Γιώρκα: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από το γκρεμό κάτω» (vid)
Ο τραγουδιστής μίλησε και για την πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό του.

Ο Λουκάς Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision: «Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο "διπλωματικό επεισόδιο"», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ενώ, σε ερώτηση αν του έχει συμβεί ποτέ κάτι περίεργο στην πίστα απάντησε: «Έχει τύχει σε συναυλία μια κοπέλα να τραβάει το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Φορούσα ένα μπλουζάκι από μέσα το έσκισα κι εγώ από τα νεύρα μου, είχα μείνει ημίγυμνος στη συναυλία εκείνη. Μετά μου έφερναν κοριτσάκια κομματάκια από μπλούζα να τα υπογράψω. Δεν ξέρω αν υπάρχει πια αυτό το πράγμα, αν τα κρατάνε αλλά ήταν αστείο, ήταν κωμικοτραγικό όλο αυτό».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ: «Παρερμηνευθήκαν μάλλον κάποια λεγόμενά μου και φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για εθισμό στο αλκοόλ, ουδέποτε είχα εθισμό στο αλκοόλ. Πολλές φορές το αλκοόλ είχε αποτελέσει για μένα έναν τρόπο διαφυγής, στην έξοδό μου. Πώς βγαίνουν νέοι άνθρωποι και μπορούν να ξεδίνουν ας πούμε. Και αυτό που συνέβη και με οδήγησε αν θες σ' αυτές τις ακρότητες ας το πούμε, ήταν όλη αυτή η δημοσιότητα που είχα πάρει από το παιχνίδι αυτό, δεν ήμουν συμφιλιωμένος μ' αυτό το πράγμα, ούτε σήμερα είμαι. Αλλά σήμερα είμαι πιο ώριμος και συμφιλιωμένος με όλο αυτό και να το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου».

Επιπλέον στην συνέντευξή του ο Λουκάς Γιώρκας μίλησε και για την μέλλουσα σύζυγό του και τον γάμο τους: «Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μια κοινή μας φίλη είχε έρθει να με δει, ήταν μαζί η σημερινή σύντροφός μου και από την πρώτη στιγμή ήρθε κι έδεσε που λένε. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι. Δεν έχω καθόλου άγχος, πάω με την συνείδηση και την ωριμότητα που πάει κάποιος στο γάμο του. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από το γκρεμό κάτω. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Θα υπάρξει ένα δείπνο, έτσι πιο κλειστό. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους, ένα μικρόφωνο. Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ».