Τραγική ειρωνεία: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλαδικές και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Τραγική ειρωνεία: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλαδικές και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών (vid)
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγραψε το πρώτο του μάθημα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με το θέμα να είναι βιωματικό γι αυτόν.

Κανονικά συμμετείχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά την αρχική εκτίμηση ότι τελικώς δεν ήταν εφικτό να τα καταφέρει, καθώς συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο καθομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, έδωσε σήμερα κανονικά εξετάσεις, αφού έγινε χθες (1/6) το βράδυ εκτάκτως η μεταγωγή από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου είναι το εξεταστικό κέντρο

Σήμερα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, με θέμα τη βία κατά των γυναικών.

Η Άρια Καλύβα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, πρόσθεσε με καυστικό ύφος πως το γραπτό ήταν βιωματικό για τον πιλότο και δολοφόνο.

 

«Όποιος από την επιτροπή σκέφτηκε να βάλει αυτό το θέμα δεδομένου πως θα έδινε εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι genius, ευφυέστατος. Βέβαια τα γραπτά που διορθώνουν οι εξεταστές δεν έχουν το όνομα πάνω. Η διαδικασία είναι αδιάβλητη, αλλά όλοι θα θέλαμε να μάθουμε τι θα γράψει ο Μπάμπης» ανέφερε ειρωνικά ο Γιώργος Λιάγκας.