Μεθυσμένη επιβάτιδα προκάλεσε σύγχυση σε πτήση: Προσέβαλε τους πάντες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μεθυσμένη επιβάτιδα προκάλεσε σύγχυση σε πτήση: Προσέβαλε τους πάντες (vid)
Το επεισόδιο κινηματογραφήθηκε από την Amanda Grasham, η οποία βρισκόταν επίσης στο αεροσκάφος, και περιέγραψε τα όσα έγιναν. 

Επιβάτες πτήσης στις ΗΠΑ βρέθηκαν αντιμέτωποι με την οργή συνεπιβάτισσάς τους, η οποία, υπό την επήρεια μέθης, προσέβαλε τους πάντες. Η πτήση από την Καλιφόρνια με προορισμό το Λας Βέγκας άργησε να απογειωθεί καθώς η επιβάτιδα αρνήθηκε να υπακούσει στις υποταγές του πληρώματος, που της ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Το επεισόδιο κινηματογραφήθηκε από την Amanda Grasham, η οποία βρισκόταν επίσης στο αεροσκάφος, και περιέγραψε τα όσα έγιναν. Όπως είπε, η γυναίκα «ήταν εμφανώς μεθυσμένη» και «ήταν επιθετική με το προσωπικό», πριν της ζητήσουν να κατέβει.

«Δεν μπορείτε καν να μου πείτε τι έκανα» φωνάζει η γυναίκα στο βίντεο. «Ποιον προσέβαλα;» ακούγεται να λέει συχνά, ενώ κινείται πάνω κάτω στον διάδρομο της καμπίνας με τα χέρια πίσω από την πλάτη, λέγοντας πως είναι έτοιμη να της βάλουν χειροπέδες.

«Όλους» της απαντά ένας άνδρας, εμφανώς νευριασμένος, πριν τον υποστηρίξουν και άλλες φωνές, που δηλώνουν θύματα της λεκτικής της βίας. Η γυναίκα, ωστόσο, δεν έδινε σημασία σε κανέναν και αρνούνταν πεισματικά να κατέβει, παρά τις συνεχείς παρακλήσεις από το πλήρωμα και τους άλλους επιβάτες.

«Μας κρατάς όλους. Σε παρακαλώ, φύγε» ακούγεται να λέει μία γυναίκα, ενώ άλλοι της απευθύνονται με βαρύς χαρακτηρισμούς. Τελικώς, το πλήρωμα κάλεσε την αστυνομία που τη συνόδευσε έξω από το αεροσκάφος.

«Δεν έφυγε ήσυχα όμως» είπε η Grasham. «Την έβγαλαν με το ζόρι τρεις αστυνομικοί».