Συνελήφθη 63χρονος στην Ομόνοια: Ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συνελήφθη 63χρονος στην Ομόνοια: Ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες (vid)
Ο 63χρονος έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικη και συνελήφθη στην Ομόνοια, όπου της είχε κλείσει ραντεβού.

Στη σύλληψη ενός 63χρονου ο οποίος έστελνε χυδαία μηνύματα σε 13χρονη ανήλικη, προχώρησαν οι Αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Ιουνίου, στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο παιδόφιλος παγιδεύτηκε από τους γονείς του κοριτσιού και συνελήφθη την ώρα που περίμενε να βγουν ραντεβού.

Ειδικότερα, το παιδί έλαβε μηνύματα από τον 63χρονο και αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα του. Εκείνη επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε τον λόγο, με τον 63χρονο να αναφέρει, για να δικαιολογηθεί, ότι δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για ανήλικη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιουνίου, ο 63χρονος έστειλε στην ανήλικη χυδαία φωτογραφία αντρικού μορίου, γράφοντάς της: «Έλα». Η 13χρονη νόμισε ότι πρόκειται για πλάκα από τους συμμαθητές της και προσπαθώντας να διαπιστώσει αν ο τηλεφωνικός αριθμός υπάρχει στις επαφές της, κατά λάθος, κάλεσε τον παιδόφιλο.

'Εχοντας, πια τον αριθμό της ανήλικης, ο 63χρονος κάλεσε τη 13χρονη το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Ιουνίου, λέγοντάς της με χυδαίο τρόπο ότι θέλει να συνουσιαστούν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έστειλε ξανά μήνυμα, με τη φωτογραφία μιας γυναίκας που έκανε σεξ.

 

Με την παρότρυνση της μητέρας της αυτή τη φορά, η ανήλικη κάλεσε ξανά τον 63χρονο. Η μητέρα της 13χρονης του φώναξε: «Τι θέλεις με την ανήλικη, ρε ανώμαλε;» και εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο. Λίγο αργότερα, έστειλε εκ νέου μήνυμα απολογούμενος ότι οι φωτογραφίες δεν προοριζόταν για εκείνη.

Το κορίτσι, ωστόσο, έστειλε ξανά μήνυμα στον 63χρονο με προτροπή της μητέρας της, έτσι ώστε να τον παγιδεύσουν. Έκλεισαν ραντεβού στην Ομόνοια, όπου το παιδί πήγε μαζί με τον πατέρα του αλλά και με αστυνομικούς.

Ο 63χρονος συνελήφθη και ερευνάται εάν έχει προχωρήσει στην ίδια πρακτική και με άλλα ανήλικα κορίτσια. Μάλιστα, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στον πατέρα της 13χρονης, λίγο πριν τη σύλληψη ανέφερε ότι δεν είναι ανώμαλος και δεν γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο.