Βασάλος και Σταυρούλα επέστρεψαν τα ξημερώματα στην καλύβα του Survivor και η Μαριαλένα τον κατακεραύνωσε (vid)

Βασάλος και Σταυρούλα επέστρεψαν τα ξημερώματα στην καλύβα του Survivor και η Μαριαλένα τον κατακεραύνωσε (vid)
Ο Κώνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή γύρισαν μαζί το πρωί στην καλύβα του Survivor All Star και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τους «κάρφωσε» στο τηλεοπτικό κοινό.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor All Star έχει αρχίσει και πλέον κυριαρχούν οι στρατηγικές και οι νέες συμμαχίες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (11/6) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατακεραύνωσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο είχε αναπτύξει φιλική σχέση όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα άφησε αιχμές απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό επειδή είχε φύγει από την καλύβα με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, που είναι στην αντίπαλη ομάδα και επέστρεψαν τα ξημερώματα στην καλύβα.

«Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off κάμερα, πράγματα που τα βλέπουμε εμείς. Και για τα οποία δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος με κάποιους από τους μπλε επέστρεψαν ξημερώματα στην καλύβα, κάτι που είναι καταγεγραμμένο. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε όλα αυτά που συμβαίνουν off κάμερα. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Κάτι που στις αρχές είχε βιώσει και η ίδια από την Μελίνα Μεταξά, η οποία στις προσωπικές συνεντεύξεις της, άφηνε αιχμές ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξαφανίζονταν στο δάσος και επέστρεφαν αργά στην καλύβα τους.