Διαμορφωμένες εφαρμογές της Google θα «τρέχουν» στην εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Flip5
Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Samsung Galaxy Z Flip5 και το Samsung Galaxy Fold5 σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Κορέα στις 26 Ιουλίου και φαίνεται πως θα κάνει και περισσότερες αποκαλύψεις για το πως θα «τρέχουν» διάφορες εφαρμογές στα νέα της foldables.
Το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αναφέρει πως η μεγάλη διαφορά που θα υπάρχει στο Samsung Galaxy Flip5 σε σχέση με το τωρινό μοντέλο οδήγησε την κορεατική εταιρεία να δουλέψει με την Google για να διαμορφώσουν από κοινού τις δημοφιλείς εφαρμογές της δεύτερης για την εξωτερική οθόνη.
Συγκεκριμένα, apps όπως τα Google Maps, Messages και YouTube θα ενσωματωθούν στο νέο smartphone με ειδικό τρόπο, ώστε να εκμεταλλεύονται όλο αυτό το μεγάλο πάνελ για να προσφέρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο πληροφορίας όσο το τηλέφωνο είναι διπλωμένο.
Μένει να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει η Samsung για την εκδήλωση του επόμενου μήνα.
