«Αδικημένος» πατέρας εμφανίστηκε στην ίδια του την κηδεία για να δώσει ένα καλό μάθημα στην οικογένειά του

«Αδικημένος» πατέρας εμφανίστηκε στην ίδια του την κηδεία για να δώσει ένα καλό μάθημα στην οικογένειά του
Ένας άνδρας στο Βέλγιο προσποιήθηκε τον θάνατό του και στη συνέχεια πήγε στην κηδεία του με ελικόπτερο, σε μιας προσπάθειας να τα ξαναβρεί με τους...εξαφανισμένους συγγενείς του.

Ένας Βέλγος πατέρας σκηνοθέτησε τον θάνατό του και έκανε μια συναρπαστική είσοδο στην κηδεία του, σε μια προσπάθεια να δώσει ένα μάθημα στην οικογένειά του.

Ο 45χρονος David Baerten άφησε τους οικείους του σε κατάσταση σοκ όταν διέκοψε την σεμνή τελετή εμφανιζόμενος με ελικόπτερο και τηλεοπτικό συνεργείο για να καταγράψει τη στιγμή.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό chat show Touche Pas à Mon Poste (TPMP), ο Baerten εξήγησε ότι ένιωθε «αδικημένος» από τους συγγενείς του και την ίδια του την οικογένεια επειδή δεν τον καλούσαν ποτέ σε μπάρμπεκιου και άλλες συγκεντρώσεις.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ,με τον ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτηκε, ήθελε να τους δείξει ότι «δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να στεναχωρηθείς που δεν πρόλαβες να κάνεις πράγματα μαζί του» και επέμεινε ότι πρόθεσή του ήταν να φέρει την οικογένειά του πιο κοντά.

Ο φαρσέρ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του ήταν το μόνο άτομο που γνώριζε για το περίτεχνο τέχνασμα και ότι τον παρακάλεσε να μην προχωρήσει σε αυτό που σκεφτόταν. Παραδέχτηκε ότι μια συναισθηματική αφιέρωση για εκείνον που διαβάστηκε πριν από το μνημόσυνο ήταν γραμμένη από το δικό του χέρι. Είπε επίσης ότι είχε αφήσει τα παιδιά του να πιστέψουν ότι είχαν χάσει τον πατέρα τους για «μερικές ημέρες» πριν τα μυήσει στην πράξη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κόρη του δημοσίευσε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook, λέγοντας: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Θα γινόσουν παππούς και είχες ακόμα όλη τη ζωή μπροστά σου. Σ' αγαπώ! Σε αγαπάμε! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

@touteslesnewstiktok Ragnar le fou s'exprime sur TPMP. #tpmp #ragnarlefou #ragnar #cyrilhanouna #fyp #pourtoi ♬ son original - TiktokNews

Όταν ρώτησε αν η ομάδα παραγωγής θα ήταν πρόθυμη να καταγράψει το κόλπο του, της απάντησαν ότι θα το έκαναν μόνο αν άφηνε τα παιδιά και την αδελφή του να μάθουν την αλήθεια.

Ερωτηθείς πώς αισθάνθηκε για την αντίδραση των πενθούντων στην εξαιρετική του περιπέτεια, παραδέχτηκε ότι αμέσως μετάνιωσε για το όλο θέμα.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που πλήγωσα», συνέχισε. «Μισώ να πληγώνω τους ανθρώπους».