Αποκαλυπτικός Τριαντάφυλλος: «Είχα βγει με πανέμορφη κοπέλα που μύριζαν οι μασχάλες της και της αγόρασα αποσμητικό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αποκαλυπτικός Τριαντάφυλλος: «Είχα βγει με πανέμορφη κοπέλα που μύριζαν οι μασχάλες της και της αγόρασα αποσμητικό» (vid)
Ένα περίεργο περιστατικό που του έτυχε σε ραντεβού διηγήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA και αποκάλυψε ιστορία από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε ότι του έτυχε να αγοράσει αποσμητικό σε πανέμορφη κοπέλα με την οποία είχε βγει ραντεβού, επειδή μύριζαν οι μασχάλες της.

Η ερώτηση της δημοσιογράφου ήταν αν έχει τύχει να φιλήσει κάποια κοπέλα και να μυρίζει το στόμα της. Τότε ο Τριαντάφυλλος... απασφάλισε.

«Ευτυχώς όσα κορίτσια έχω φιλήσει δεν έτυχε να μυρίζει το στόμα τους, αλλά... πάω ένα ραντεβού με μια πολύ όμορφη κοπέλα, πιο παλιά, μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό μου και κάτι μου μύριζε περίεργα», είπε.

Και συνέχισε: «Και ήταν κρεμμυδίλα, ιδρωτίλα... Της λέω 'κορίτσι μου όλα καλά, αλλά δεν μπορώ με αυτό''. Και τι έκανα; Σταμάτησα και της πήρα αποσμητικό για να πάμε να φάμε, αλλιώς της είπα θα την πάω πίσω στο σπίτι και θα φύγω. Μύριζε το αμαξάκι μου το καινούργιο επί μια εβδομάδα. Δεν μου έχει ξαναγίνει αυτό».