Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο στην Πύλο: Αναβλήθηκε η ομιλία Μητσοτάκη στην Πάτρα

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο στην Πύλο: Αναβλήθηκε η ομιλία Μητσοτάκη στην Πάτρα
Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο αλιευτικού σκάφους νοτιοδυτικά της Πύλου και λόγω της τραγωδίας αναβλήθηκε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Δραματικά αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο αλιευτικού σκάφους 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου σε διεθνή ύδατα.

Όπως έγινε γνωστό τα θύματα της ναυτικής τραγωδίας ανήλθαν σε 59 ενώ έως τώρα έχουν περισυλλεγεί 104 άτομα.

Όλοι οι επιβαίνοντες του αλιευτικού σκάφους αναμένεται να μεταφερθούν στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου έχει οργανωθεί υποδοχή σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στο σημείο των ερευνών επιχειρούν δύο περιπολικά σκάφη ένα ναυαγοσωστικό του λιμενικού μία φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού επτά παραπλέοντα πλοία ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Αναβάλλεται η αποψινή ομιλία του Μητσοτάκη

Λόγω του τραγικού ναυαγίου αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα (14/6) προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες του τραγικού ναυαγίου και για την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.