Έμεινε ανάπηρη επειδή κορυφαίος χειρουργός πειραματίστηκε πάνω της όπως σε ένα ινδικό χοιρίδιο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έμεινε ανάπηρη επειδή κορυφαίος χειρουργός πειραματίστηκε πάνω της όπως σε ένα ινδικό χοιρίδιο (vid)
Το δικό της «Γολγοθά» περνάει μια γυναίκα μετά από μια «περίεργη» χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Απίστευτη περιπέτεια και ταλαιπωρία περνάει μια γυναίκα στη Σκωτία, η οποία έπεσε θύμα ενός κορυφαίου χειρουργού. Η 33χρονη Leann Sutherland καταγγέλλει ότι ο καθηγητής ιατρικής Sam Eljamel πειραματίστηκε πάνω της αφήνοντας της σοβαρά προβλήματα.

Η 33χρονη σε νεότερη ηλικία υπέφερε από ημικρανίες, που επηρέαζαν την καθημερινότητά της. Σε ηλικία 21 ετών αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση από τον Sam Eljamel.

Ο χειρουργός φέρεται να της είπε ότι μετά την επέμβαση η κατάσταση της υγείας της βελτιωνόταν κατά 60% και λίγες μέρες μετά θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο Eljamel της αφαίρεσε ένα μικρός μέρος του κρανίου για να την ανακουφίσει από την πίεση. Στη συνέχεια έκλεισε την πληγή, ωστόσο λίγο αργότερα η Sutherland συνειδητοποίησε ότι ο γιατρός της είχε κάνει την επέμβαση σαν να ήταν ινδικό χοιρίδιο.

Αντί να πάει σπίτι της λίγες μέρες αργότερα, όπως της είχε υποσχεθεί ο γιατρός, τελικά βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για μήνες. Η Sutherland ισχυρίστηκε ότι Eljamel πειραματίστηκε πάνω της.

Ο Eljamel τέθηκε σε αναστολή το 2013 και στη συνέχεια φέρεται να μετακόμισε στη Λιβύη. Η 33χρονη ζει με μόνιμα προβλήματα και έχει ένα σωληνάκι που ελέγχει το νωτιαίο υγρό της.