Ο Ασημακόπουλος του Survivor «έστησε» την Μπακοδήμου και δεν πήγε στην εκπομπή της: «Δεν είμαστε και στον Αυτιά να σε ξυπνάμε από τις 6!» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Ασημακόπουλος του Survivor «έστησε» την Μπακοδήμου και δεν πήγε στην εκπομπή της: «Δεν είμαστε και στον Αυτιά να σε ξυπνάμε από τις 6!» (vid)
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» αλλά δεν εμφανίστηκε.

Ένα απρόοπτο περίμενε την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, καθώς ο καλεσμένος της δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από το Survivor All Star. «Έχουμε τόσα πολλά να δείτε, εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απευθυνόμενη στους τηλεθεατές.

Και εξήγησε: «Είχαμε καλεσμένο τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Κανονικά θα έπρεπε τώρα να τον καλωσωρίσω. Ο Ασημακόπουλος όμως είναι ακόμα στο κρεβάτι του, μπορεί και να μην έχει βάλει ακόμα καφέ για να μας δει. Κοιμάται!».

Όταν οι συνεργάτες της, την ρώτησαν τι έγινε, εκείνη απάντησε: «Ξενύχταγε! Είδα stories του Τριαντάφυλλου. Δεν με νοιάζει που ήταν. Να περνάνε ωραία, να γλεντάνε, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού... Δεν είμαστε και στον Αυτιά να πεις ότι θα σε ξυπνήσουμε από τις 6! 12 η ώρα είναι η εκπομπή. Χαλάλι σου εντάξει...».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε μέσω skype στον αέρα της εκπομπής και εξήγησε το λόγο της απουσίας του, ζητώντας συγγνώμη που δεν κατάφερε να βρεθεί στην εκπομπή. «

«Παιδιά χίλια συγγνώμη. Δεν ξενύχτησα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και τι έπαθα; Με πήρε ο ύπνος στις 6.30 το πρωί και έβαλα το ρολόι μου, το οποίο το έχω στη 12ωρη μορφή, στις 9.30 το βράδυ και όχι το πρωί. Ντρέπομαι πάρα πολύ... Δεν το έχω ξαναπάθει», είπε ζητώντας και πάλι συγγνώμη