Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της (vid)
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στη Κω, καθώς ένας περαστικός πολίτης βρήκε το κινητό της κοπέλας στον δρόμο για το Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα, όπως εντοπίζεται από τις κεραίες τηλεφωνίας.

Το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης εντοπίστηκε 500 μέτρα από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκαντεσιανού που κρατείται και αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Οι Αρχές αισιοδοξούν πως η συσκευή θα δώσει μια σειρά από κρίσιμα στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στην άκρη του νήματος.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με την μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ. Ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές, ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει βέβαια το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες χτενίζουν την περιοχή ακόμη και με drones μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος της εξαφανισμένης κοπέλας.