Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Βρέθηκε νεκρή η 27χρονη Aναστάζια που είχε εξαφανιστεί

Επιμέλεια: Newsroom
Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω: Βρέθηκε νεκρή η 27χρονη Aναστάζια που είχε εξαφανιστεί
Ραγδαίες εξελίξεις στην Κω καθώς η 27χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από τις αρχές.

Τραγικός είναι ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονη Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Το πτώμα εντοπίστηκε περίπου στις 7 το απόγευμα σε απόσταση περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου και 500 μετρα από το σημείο που βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Αναμένεται η ταυτοποίηση από τον σύντροφο της κοπέλας από την Πολωνία.

 

Σύμφωνα με το protothema, εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες εντόπισε το πτώμα μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνει το επικρατέστερο σενάριο που εξέταζαν οι Αρχές για την υπόθεση, δηλαδή αυτό της δολοφονίας.

Το χρονικό

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.