Η φάρσα της Σκορδά στον «Ντάνο»: «Την πάτησα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η φάρσα της Σκορδά στον «Ντάνο»: «Την πάτησα» (vid)
Με φάρσα υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο «Πρωινό μας», σε συνεργασία με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύντροφός του Δήμητρα Βαμβακούση. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε τον «Ντάνο» με μια φάρσα, σε συνεργασία με την σύντροφό του.

Η «παρεξήγηση» δημιουργήθηκε όταν πριν από την εκπομπή η Φαίη Σκορδά συζήτησε με το ζευγάρι για το πως θα τους παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό. «Τι να πω; Πως είστε φίλοι και συνεργάτες; Δεν είναι λίγο χαζό αυτό;».

Η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκε κατευθείαν στο ρόλο αντιδρώντας ότι δεν θα ήθελε να παρουσιαστεί η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Τι να πω, ότι είστε ξαδέλφια;», συνέχισε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Ο «Ντάνος» παρακολουθούσε αμήχανα τη διαφωνία των δύο γυναικών και όταν η σύντροφός του αποχώρησε «έξαλλη» από το πλατό, είπε στην Σκορδά: «Ρε συ Φαίη γιατί επιμένεις; Μην επιμένετε σε κάτι, αφού βλέπετε ότι δεν θέλουμε».

Τότε η Φαίη Σκορδά ξέσπασε σε γέλια αποκαλύπτοντας στον «Ντάνο» την φάρσα: «Ρε συ δεν μπορώ, είσαι τόσο γλυκός», με τον πρώτο νικητή του Survivor να λέει: «Την πάτησα...».