Θρίλερ στην Κω: Όλα τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της 27χρονης

Θρίλερ στην Κω: Όλα τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της 27χρονης
Τα στοιχεία δείχνουν ότι επιχειρήθηκε αποπροσανατολισμός των Αρχών.

Τα αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί το πτώμα της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, εξετάζουν εξονυχιστικά οι αστυνομικοί, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι επιχειρήθηκε αποπροσανατολισμός των Αρχών.

Το πρώτο ερώτημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφορά το κινητό της 27χρονης. Βρέθηκε από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Ωστόσο, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός διαπίστωσε πως, η 27χρονη έφερε ίχνη στον λαιμό της με το αρχικό συμπέρασμα να είναι πως η ατυχή κοπέλα στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, χωρίς όμως να αποκαλείται κανένα ενδεχόμενο.

Ο Βασίλης Λμαπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS σχετικά με την υπόθεση.

Συνεχίζονται ο έρευνες των Αρχών εστιάζοντας στον 32χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές. Ωστόσο, προκύπτει το ερώτημα, πώς γίνεται να μεταφέρθηκε σε δεύτερο χρόνο η σορός της κοπέλας δεδομένου ότι ο φερόμενος δράστης ήταν στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας.

Ως εκ τούτο μάλλον θα πρέπει το άψυχο σώμα της κοπέλας να ήταν στο σημείο που βρέθηκε χθες το απόγευμα από την πρώτη στιγμή.

Οι μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει από την αστυνομία – σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη – εντοπίζουν πολλά κενά στην υπόθεση, ώστε να οδηγηθούν στην πλήρη διαλεύκανση και επίλυση της υπόθεσης.