«Το μυστικό είναι να μην τρακάρεις»: O 60χρονος Tom Cruise εξηγεί πώς γύρισε τη δυσκολότερη σκηνή της νέας του ταινίας

«Το μυστικό είναι να μην τρακάρεις»: O 60χρονος Tom Cruise εξηγεί πώς γύρισε τη δυσκολότερη σκηνή της νέας του ταινίας
Το «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο» κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στους κινηματογράφους κι εμείς παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το backstage της ταινίας.

Η νέα ταινία του Tom Cruise με τίτλο «Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1» ή όπως μας συστήνεται στα ελληνικά «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο», έκανε την πρεμιέρα της στη Ρώμη και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Εκεί φυσικά βρέθηκε ο πρωταγωνιστής, ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, καθώς και το υπόλοιπο καστ, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να χαιρετούν τους φανς.

Η κινηματογραφική παραγωγή αναμένεται κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Ιουλίου από τη Feelgood Entertainment, ενώ για την ώρα γνωρίζουμε ελάχιστα σχετικά με την υπόθεσή της. Ωστόσο, καταφέραμε να έχουμε πρώτη μια «γεύση» από τα γυρίσματά της και πιο συγκεκριμένα από την πιο δύσκολη σκηνή καταδίωξης που γυρίστηκε στο κέντρο της Ρώμης χωρίς κασκαντέρ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ ως γνωστόν προτιμά να μπαίνει ο ίδιος στη «μάχη» και να μη χρησιμοποιεί κάποιον κασκαντέρ για τις δύσκολες σκηνές του. Τον έχουμε δει στο παρελθόν να κάνει βουτιές στο κενό, να πολεμάει, αλλά και να οδηγεί γρήγορα αμάξια. Κάτι τέτοιο κάνει και στην Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο, όπου τον βλέπουμε να προσπαθεί να ξεφύγει από μια καταδίωξη στους δρόμους και τα στενάκια της Ρώμης.

Βέβαια, η οδήγηση του Cruise δεν είναι συνηθισμένη. Το ένα του χέρι είναι με χειροπέδες μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του κι έτσι καλείται να οδηγήσει στο κέντρο της Ρώμης και στα καλντερίμια με το ένα χέρι, προκειμένου να «βγει» η σκηνή. «Το μυστικό είναι ένα, μην τρακάρεις» ακούμε να λέει ο 60χρονος ηθοποιός, ο οποίος το κάνει το όλο εγχείρημα να φαίνεται εξαιρετικά εύκολο.

«Ήρθαμε στη Ρώμη για να γυρίσουμε μια σκηνή καταδίωξης. Είναι κάτι πολύ φιλόδοξο και απρόβλεπτο, το οποίο δεν υπήρχε σε άλλες σκηνές καταδίωξης. Αφήσαμε την πόλη να μας καθοδηγήσει για το είδος της καταδίωξης. Ξέρουμε πως η πόλη έχει απίστευτη κίνηση και τα καλντερίμια κάνουν την οδήγηση απρόβλεπτη» δήλωσε στο backstage βίντεο ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ ΜακΚουάιρ.

Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα τρελά πράγματα που κάνει ο Tom Cruise στη νέα του ταινία που θα δούμε στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου από τη Feelgood Entertainment.

Όσο για το δεύτερο μέρος; Έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου 2024. Αναμένουμε!