«Φρενίτιδα» στο Amazon Prime για τον Τιτανικό... λόγω της τραγωδίας με το υποβρύχιο «Titan»

Επιμέλεια: Newsroom
«Φρενίτιδα» στο Amazon Prime για τον Τιτανικό... λόγω της τραγωδίας με το υποβρύχιο «Titan»
Η ταινία «Τιτανικός» εκτοξεύτηκε στην πρώτη δεκάδα του Amazon, καθώς οι θεατές θυμήθηκαν την ταινία του Τζέιμς Κάμερον λόγω της τραγωδίας με υποβρύχιο.

«Φρενίτιδα» στο Amazon Prime με την ταινία του «Τιτανικού» καθώς εκτοξεύτηκε στην πρώτη δεκάδα της υπηρεσίας συνδρομής βίντεο streaming, λόγω της τραγωδίας με το υποβρύχιο «Titan» που επιχείρησε να φτάσει στο ναυάγιο του πλοίου που παραμένει στον σκοτεινό βυθό του βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού από το μακρινό 1912.

Ο «γίγαντας» του streaming είδε την ταινία του 1997 να εμφανίζεται στην πρώτη δεκάδα των ταινιών με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με στοιχεία του ιστότοπου ανάλυσης ταινιών FlixPatrol. Παράλληλα, η σελίδα της Wikipedia για τον Τιτανικό σημείωσε επίσης αύξηση των κλικ αυτή την εβδομάδα, ανέφερε το FlixPatrol.

Το δικό του σχόλιο για την τραγωδία με το υποβρύχιο κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού έκανε και ο δημιουργός της ταινίας. «Μου θύμισε τον Τιτανικό, και τότε είχαν προειδοποιήσει τον καπετάνιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Κάμερον.