Διευθύνων σύμβουλος ALCO: «Ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες που δεν θα το επιθυμούσαμε κιόλας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Διευθύνων σύμβουλος ALCO: «Ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες που δεν θα το επιθυμούσαμε κιόλας» (vid)
Θρίλερ αναμένεται να είναι ο αριθμός των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή.

O Διευθύνων σύμβουλος της ALCO, Κ. Παναγόπουλος, μίλησε στον Alpha για την διαδικασία των εκλογών και το αποτέλεσμα των exit poll και έκανε λόγο για... «νέες γνωριμίες που δεν θα επιθυμούσαμε κιόλας»!.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Έχουμε να συζητάμε πάρα πολλά. Τα συζητούσαμε και στην παρουσίαση των προεκλογικών ερευνών, οι τάσεις που κουβεντιάζαμε απλώς οριστικοποιούνται και θα συζητηθούν, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για δούμε πόσα και ποια κόμματα ακριβώς θα μπουν στη Βουλή. Με δεδομένο ότι το exit poll είναι σε εξέλιξη ακόμα αλλά έχει και περιθώρια σφάλματος, εκτιμώ ότι για κάποια κόμματα ούτε καν το 100% δεν θα δώσει καθαρή απάντηση και θα χρειαστεί να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα».

«Θα κάνουμε γνωριμίες, θα δούμε πρόσωπα που ούτε καν ξέρουμε να μπαίνουν στη Βουλή;», ρώτησε ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Δεν ξέρω πώς να το απαντήσω αυτό με τρόπο. Να πω το εξής, ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες που δεν θα το επιθυμούσαμε κιόλας», τόνισε.

Σρόιτερ: «Θα είναι μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και θέματα για να συζητάμε τις επόμενες ημέρες»

O Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα δούμε πολλά τα οποία θα αποτελέσουν τροφή για συζήτηση.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Σήμερα θα είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα νύχτα. Θα δούμε πολλά, πέρα από το ποιος θα είναι κυβέρνηση και οι έδρες. Αυτό το οποίο φτάνει σε μένα είναι ότι θα είναι μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις. Με πολλά θέματα για να συζητάμε και τις επόμενες ημέρες. Και σήμερα αλλά και την επόμενη ημέρα».

«Οι εντάσεις είναι για πριν τις εκλογές. Όταν υπάρχει το αποτέλεσμα, ο λογαριασμός που λέμε στο τραπέζι, δεν έχει μεγάλο νόημα για να τσακωθείς», συμπλήρωσε.