1.000 συνδρομητές σε μια εβδομάδα: Αμερικανή Youtuber ανοίγει Onlyfans και δείχνει μόνο τους αστραγάλους της με κάλτσες

1.000 συνδρομητές σε μια εβδομάδα: Αμερικανή Youtuber ανοίγει Onlyfans και δείχνει μόνο τους αστραγάλους της με κάλτσες
Μέσα σε μία εβδομάδα κέρδισε πάνω από 1.000 συνδρομητές, χωρίς να δείξει κανένα ακάλυπτο σημείο του σώματός της.

Τα τελευταία τρία χρόνια, ειδικά από την περίοδο της πανδημίας, το Onlyfans έγινε ευρέως γνωστό. Πολλοί δημιουργοί περιεχομένου το είδαν ως μια εύκολη πηγή εσόδων, μιας και αρκετός κόσμος ήταν διατεθειμένος να πληρώσει μια συνδρομή, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε NSFW περιεχόμενο.

Το τι μπορεί να βρει κανείς στην πλατφόρμα ποικίλει, από αισθησιακές φωτογραφίες μέχρι και fitness περιεχόμενο. Για κάποιο περίεργο λόγο, όμως, ιδιαίτερη πέραση έχουν οι λογαριασμοί που ανεβάζουν φωτογραφίες με «πόδια». Έτσι, μια γνωστή Αμεριακανή Youtuber, η Bernadette Banner, η οποία έχει σχεδόν 1,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της στο Youtube είπε να κάνει ένα πείραμα.

Δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Onlyfans, στον οποίο ανέβαζε φωτογραφίες με την ίδια ντυμένη με στολές από τη βικτωριανή εποχή, εστιάζοντας στους αστραγάλους της, οι οποίοι ήταν καλυμμένοι φυσικά με κάλτσες. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρχε ούτε μία φωτογραφία NSFW, με σχεδόν όλες τους να μπορούσαν άνετα να ανέβουν και στο Instagram ή στο Facebook.

Η Youtuber αποφάσισε να μη βάλει κάποια χρέωση στον λογαριασμό της, με τους χρήστες να κάνουν δωρεάν εγγραφή και να βλέπουν το υλικό της. Το αποτέλεσμα; Σε μια εβδομάδα ανέβασε 14 φωτογραφίες της, μάζεψε περισσότερους από 1.000 συνδρομητές, οι οποίοι αν και δεν χρειάστηκε να πληρώσουν συνδρομή, της έκαναν κάποιες δωρεές. Έτσι, μάζεψε εύκολα πάνω από 600 δολάρια από ενθουσιασμένους συνδρομητές που της ζητούσαν να συνεχίσει την καλή δουλειά.

Η Bernadette Banner έδωσε σε φιλανθρωπίες τα 600 δολάρια, ωστόσο γύρισε ένα βίντεο για το κανάλι της στο Youtube στο οποίο προσπαθούσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και πώς βρέθηκε ξαφνικά στο top 11% του παγκόσμιου Onlyfans, δείχνοντας απλά τους αστραγάλους της με κάλτσες.