Ιδιοκτήτης του beach bar που προκάλεσε σάλο στη Ρόδο: «Το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό» (vid)

Ιδιοκτήτης του beach bar που προκάλεσε σάλο στη Ρόδο: «Το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό» (vid)
Για μεμονωμένο περιστατικό έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο που προκάλεσε σάλο, λέγοντας ότι το θέμα πήρε έκταση από ανταγωνιστή του.

Στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN μίλησε ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά τις εικόνες με τον σερβιτόρο να πηγαίνει παραγγελία μέσα στη θάλασσα, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο επιχειρηματίας έκανα λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και πως το όλο θέμα πήρε έκταση από ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή του στα social media, ο οποίος ήθελε να του κάνει κακό.

«Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μία καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα συνεργασίας είναι πολύ καλό», ανέφερε αρχικά.

«Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; 5 χρόνια είναι εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε αυτό για να πάρει τα τυχερά του. Το παιδί αυτό παίρνει 3.000 ευρώ τον μήνα και αν ο πελάτης τού έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει», συνέχισε.

«Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου», πρόσθεσε.

«Ήρθαν 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα. Όσο για τα τραπεζάκια, μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζόμενους αν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τούς είπαν πως το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ. Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει», κατέληξε.