Λιανός: «Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά γιατί υπογράφω για το Survivor, όχι για να με δείχνετε να κάνω την ανάγκη μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Λιανός: «Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά γιατί υπογράφω για το Survivor, όχι για να με δείχνετε να κάνω την ανάγκη μου» (vid)
Ο παρουσιαστής μίλησε για τα βιντεάκια που προβλήθηκαν στα κανάλια και έδειχναν παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια και γενικά να προβάλλονται πράγματα που δεν είχαν να κάνουν με το project που λέγεται Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο αφού τελείωσαν τα γυρίσματα εκεί και σε λίγες ημέρες θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Survivor.

Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών αναφέρθηκε και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν κι έδειχναν παίκτες να τρώνε αποφάγια από τα σκουπίδια.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πολλή συζήτηση για το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που όπως είπε το περίμενε, ενώ για τα μελλοντικά του σχέδια τόνισε πως προς το παρόν δεν έχει συζητήσει κάτι αφού πρωτίστως θέλει να ξεκουραστεί.

«Όταν είχα γυρίσει κάποια στιγμή, για κάτι γυρίσματα κλπ, είχα πάρει λίγο θέση για να υπερασπιστώ την παραγωγή, τη δουλειά μου ουσιαστικά. Νομίζω ο καθένας θα το έκανε. Αν ακούγατε κάτι άσχημο για την εκπομπή στην οποία δουλεύετεθα βγαίνατε μπροστά. Έφαγα λίγο "ξύλο" τότε και μετά το μετάνιωσα, λέω "κάθομαι και μιλάω" κλπ. Φιλτράρεις πολλά πράγματα όταν τα λες και σκέφτεσαι "είχα δίκιο;". Εγώ πιστεύω ότι είχα δίκιο τότε που μίλησα. Μπορεί να στεναχωρήθηκα λίγο και να λέω "καλύτερα να μη βγω", αλλά επειδή επειδή έχω κάνει κι εγώ πάνελ, θυμάμαι ότι πάντα η γραμμή του αρχισυντάκτη ήταν να ακούγονται διαφορετικές απόψεις», είπε αρχικά.

«Τότε είχα στεναχωρηθεί με κάποια βιντεάκια που είχαν βγει, παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Και λέω ρε παιδί μου εντάξει, οκ. Εγώ, αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους, γιατί υπογράφω για να υπάρχει η εικόνα μου σε ένα πρότζεκτ που λέγεται Survivor. Όχι για να με δείχνετε που πηγαίνω πίσω από τους θάμνους για να κάνω την ανάγκη μου. Κάποιος πονηρός εκεί πήγε και τράβηξε ένα βιντεάκι κι έκανε... και σκέφτηκα ότι δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη...», είπε μεταξύ άλλων.

«Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη; Σήμερα ας πούμε θα έχει 37-38 βαθμούς, επειδή ζούμε στην Αθήνα, όλοι ξέρουμε πώς βρωμάνε τα σκουπίδια σε τέτοιες θερμοκρασίες. Σκέψου δηλαδή, ποια είναι η ανάγκη ενός ανθρώπου να πάει να ανοίξει έναν κάδο σε τέτοιες θερμοκρασίες που είναι μόνιμες στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει κάτι σε αποφάγια για να το φάει. Η όλη γραμμή των εκπομπών ήταν ότι "στo Survivor τρώνε, δεν πεινάνε". Ωραία σήμερα με 37 βαθμούς προκαλώ έναν από όλους αυτούς που έχουν σχολιάσει, να πάει να ανοίξει έναν κάδι και να δει ποια ήταν η ανάγκη των παικτών για να φάνε», συμπλήρωσε.