Γερμανία: Η γέφυρα που βρίσκεται 100 μέτρα πάνω από το έδαφος και χωράει μέχρι και 750 άτομα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γερμανία: Η γέφυρα που βρίσκεται 100 μέτρα πάνω από το έδαφος και χωράει μέχρι και 750 άτομα (vid)
Με βάρος 120 τόνων, η γέφυρα «Skywalk Willingen» επιδεικνύει τη μηχανική της δεινότητα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 750 άτομα ταυτόχρονα.

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την απίστευτη γέφυρα «Skywalk Willingen», η οποία πρόκειται σύντομα να αποκαλυφθεί κοντά στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο Willingen στο κεντρικό γερμανικό κρατίδιο της Έσσης. Αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα δεν είναι για λιπόψυχους, καθώς διεκδικεί τον τίτλο της μεγαλύτερης μη υποστηριζόμενης κρεμαστής πεζογέφυρας στον κόσμο, καθώς εκτείνεται σε εντυπωσιακά 664 μέτρα με ένα εντυπωσιακό ύψος που φτάνει τα 100 μέτρα.

Με βάρος 120 τόνων, η γέφυρα «Skywalk Willingen» επιδεικνύει τη μηχανική της δεινότητα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 750 άτομα ταυτόχρονα. Αγκυροβολημένη σταθερά στην πλαγιά του βουνού, βασίζεται σε 36 ατσάλινες άγκυρες που έχουν τρυπηθεί 21 μέτρα στο βράχο που βρίσκεται από κάτω. Αυτό το κατασκευαστικό κατόρθωμα αποτελεί απόδειξη της ανθρώπινης εφευρετικότητας και αφοσίωσης.

Καθώς οι ατρόμητοι περιπατητές ανεβαίνουν στη γέφυρα, θα αντικρίσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα. Το «Skywalk Willingen» προσφέρει ένα εκπληκτικό πανόραμα του γραφικού τοπίου που περιβάλλει την περιοχή Willingen.

Παρόλο που η διάσχιση της γέφυρας έχει κάποιο τίμημα, με τα εισιτήρια για ενήλικες να κοστίζουν 11 ευρώ και τα παιδικά εισιτήρια 8,50 ευρώ, προσφέρει αναμφίβολα μια απαράμιλλη και αξέχαστη εμπειρία.