Μυθικό ρεπορτάζ για διπλοπαρκαρισμένα και κράνη: «Δεν τα φοράμε γιατί κάνει ζέστη και δεν μας αρέσει» (vid)

Μυθικό ρεπορτάζ για διπλοπαρκαρισμένα και κράνη: «Δεν τα φοράμε γιατί κάνει ζέστη και δεν μας αρέσει» (vid)
Τεράστιο πρόβλημα αποτελεί το παρκάρισμα στους δρόμους της Αττικής, ενώ το κράνος στα μηχανάκια τις περισσότερες φορές μένει στο σπίτι.

Ένα μυθικό ρεπορτάζ για τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αττικής, αλλά και τους οδηγούς μηχανής χωρίς κράνη έκανε ο ΣΚΑΪ.

Η έλλειψη χώρων στάθμευσης αναγκάζει τους οδηγούς να διπλοπαρκάρουν με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα τεράστιο χάος στους περισσότερους δρόμους.

Οδηγός ΙΧ ψάχνει απεγνωσμένο τον οδηγό ταξί που την έχει κλείσει έχοντας διπλοπαρκάρει. Και όταν αυτός εμφανίζεται, λέει: «Για λίγο πάρκαρα... Αφού μένει ο άλλος στην Καλλίπολη και παίρνει το αμάξι και έρχεται εδώ...».

Κάποιοι οδηγοί παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους μετακινώντας μηχανάκια που τους εμποδίζουν να ξεπαρκάρουν. Τα νεύρα πολλές φορές φέρνουν εντάσεις, ενώ δεν λείπουν και οι... φτηνές δικαιολογίες.

Όπως για παράδειγμα οι απαντήσεις που έδωσαν δύο αναβάτες μηχανής στην ερώτηση της ρεπόρτερ γιατί δεν φορούν κράνος. «Δεν μου αρέσει», λέει ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει: «Επειδή κάνει ζέστη».