Από τα γήπεδα στο τραγούδι: O Φερνάντο Μοριέντες κέρδισε το ισπανικό Masked Singer

Από τα γήπεδα στο τραγούδι: O Φερνάντο Μοριέντες κέρδισε το ισπανικό Masked Singer
O άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό ντυμένος ως γορίλας.

Θυμάστε το Masked Singer, έτσι; Το σόου μεταμφιέσεων που ήρθε για λίγο στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, χωρίς όμως να σημειώσει σπουδαίες τηλεθεάσεις. Σε αυτό είδαμε διάφορους Έλληνες celebrities, από τη Γωγώ Τσαμπά μέχρι τη Μαρία Κορινθίου, να φορούν τη στολή κάποιου ζώου, αντικειμένου ή φαγητού και την κριτική επιτροπή να προσπαθεί να μαντεύει ποιος είναι ποιος.

Μπορεί στην Ελλάδα το συγκεκριμένο κόνσεπτ να μην έπιασε, ωστόσο στον υπόλοιπο πλανήτη τα πηγαίνει εξαιρετικά με πλήθος διασήμων να περνάνε από τη σκηνή του. Στην Ισπανία για παράδειγμα είδαμε πρόσφατα τον Φερνάντο Μοριέντες! Ο άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μονακό, της Λίβερπουλ, της Βαλένθια και της Μαρσέιγ, άφησε τις ποδοσφαιρικές μπάλες, φόρεσε τη στολή του, έπιασε το μικρόφωνο και διαγωνίστηκε στο Masked Singer της χώρας του.

Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και τελικά να στεφθεί νικητής μαζί με την έτερη φιναλίστ (Ana Torroja, τραγουδίστρια), εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος στο τέλος του σόου, κάτι που θύμισε αρκετά τις στιγμές που ζήσαμε στον τελικό του GNTM πριν μερικά χρόνια.

Ο Μοριέντες, ο οποίος είχε σκοράρει κατά της Εθνικής Ελλάδας σε εκείνο το 1-1 στον δεύτερο αγώνα του Euro 2004, τα πήγε εξαιρετικά στο τραγούδι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Masked Singer. Ντυμένος ως γορίλας κατάφερε να μπερδέψει αρκετά την κριτική επιτροπή, αλλά και να διασφαλίσει την παραμονή του μέχρι το τέλος.

Μόνο μετά από κάποιες βοήθειες άρχισαν να καταλαβαίνουν οι κριτές πως πρόκειται για κάποιον διάσημο ποδοσφαιριστή, με τις μαντεψιές τους να περιστρέφονται γύρω από τον Ικέρ Κασίγιας και τον Γκούτι. Όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια πάντως - όπως είναι λογικό - έμειναν όλοι έκπληκτοι να κοιτούν.

Να, λοιπόν, που και στα 47 του ο Φερνάντο Μοριέντες σήκωσε ακόμη ένα τρόπαιο.