Τουρίστρια κατήγγειλε επαγγελματία οδηγό στη Ρόδο για παρενόχληση: «Δεν ήταν ταξιτζής», είπε ο πρόεδρος ιδιοκτητών ταξί

Επιμέλεια: Newsroom
Τουρίστρια κατήγγειλε επαγγελματία οδηγό στη Ρόδο για παρενόχληση: «Δεν ήταν ταξιτζής», είπε ο πρόεδρος ιδιοκτητών ταξί
Επαγγελματίας οδηγός στη Ρόδο θώπευσε τουρίστρια κατά τη διάρκεια κούρσας από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας.

Καταγγελία σε βάρος επαγγελματία οδηγού στη Ρόδο έκανε μια Αγγλίδα τουρίστρια, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Όπως η ίδια είπε, μόλις έφθασε στη Ρόδο επιβιβάστηκε στο όχημα προκειμένου ο οδηγός να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο που θα διέμενε.

Η Αγγλίδα κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός της φέρεται να της είπε ανάρμοστα σχόλια και να τη θώπευσε. Μετά την καταγγελία κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία αναζήτησης του οδηγού, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχει εντοπιστεί.

Μιλώντας στη Ροδιακή ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου κ. Θεοδόσης Καστανίδης επεσήμανε τα εξής: «Θέλω να υπογραμμίσω κατηγορηματικά ότι το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας δεν έχει καμία σχέση με οδηγό ή ιδιοκτήτη ταξί της Ρόδου. Έχουμε αποδείξει στην τοπική κοινωνία ότι ούτε κλέφτες είμαστε ούτε βιαστές. Έχουμε παραδώσει στους πελάτες μας χιλιάδες αντικείμενα που είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητό μας, χιλιάδες πορτοφόλια. Αυτοί που πάνε να κατηγορήσουν και να λοιδορήσουν ακόμη μία φορά τον κλάδο των ταξιτζήδων κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Η κοινωνία της Ρόδου ξέρει ποιοι είμαστε».