Στους δρόμους της Λουιζιάνας τύπος κυκλοφορούσε ατάραχος με έναν αλιγάτορα στους ώμους του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στους δρόμους της Λουιζιάνας τύπος κυκλοφορούσε ατάραχος με έναν αλιγάτορα στους ώμους του (vid)
Οι περαστικοί είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν πως ένας άντρας περνούσε την διάβαση πεζών με ένα αλιγάτορα στους ώμους του. Αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως κυκλοφορούσε με μόνο ένα παπούτσι.

Ένα περίεργο θέαμα τράβηξε την προσοχή των θεατών σε μια πόλη της Λουιζιάνα, όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε να περπατά στους δρόμους με έναν ζωντανό αλιγάτορα περασμένο στον ώμο του, ενώ φορούσε μόνο ένα παπούτσι.

Η σκηνή καταγράφηκε από τον οδηγό Stevie Guin στις 28 Ιουνίου και το βίντεό του κέρδισε γρήγορα έδαφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από 741.000 προβολές στο Facebook. Η Guin, έκπληκτη από την απροσδόκητη συνάντηση, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Κατέγραψα αυτό επιστρέφοντας από την δουλειά μου».

Μια άλλη μάρτυρας, η MoniqueAngel Washington, εντόπισε επίσης τον άνδρα, αν και με μια μικρή παραλλαγή στον τρόπο που κρατούσε τον αλιγάτορα. Η Ουάσινγκτον υποψιάστηκε ότι κάποιος ειδοποίησε τις αρχές, καθώς αργότερα παρατήρησε τον άνδρα να συνομιλεί με την αστυνομία, χωρίς τον αλιγάτορα, όπως απεικονίζεται στο παραπάνω βίντεο.