«Χτύπημα» Ιντερπόλ σε «κέντρο επιχειρήσεων» στην Πάτρα: Έρευνες για διεθνές κύκλωμα με παράνομα στοιχήματα

Επιμέλεια: Newsroom
«Χτύπημα» Ιντερπόλ σε «κέντρο επιχειρήσεων» στην Πάτρα: Έρευνες για διεθνές κύκλωμα με παράνομα στοιχήματα
Το... ενδιαφέρον της Ιντερπόλ έχει τραβήξει ένας Πατρινός, με πιθανή την εμπλοκή του σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, ο οποίος είχε μετατρέψει το σπιτι του σε «φρούριο».

Αστυνομία και Ιντερπόλ έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία στην Πάτρα που θύμιζε «φρούριο», και είναι ιδιοκτησίας ενός άνδρα που φέρεται να έχει παρελθόν σε διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στην Ευρώπη.

Πρόκειται για Πατρινό για τον οποίο πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι η έφοδος έγινε σε σπίτι σε περιοχή πάνω από την Περιβόλα της Πάτρας, όπου οι αστυνομικοί… έτριβαν τα μάτια τους!

Ο ιδιοκτήτης του το είχε μετατρέψει σε πραγματικό «φρούριο» με μεγάλο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο σαν… «Κέντρο Επιχειρήσεων», στο οποίο υπήρχαν τηλεοράσεις, συνδέσεις με γραφεία εταιρειών, online στοίχημα από πολλά σημεία της Ευρώπης, που γενικά θύμιζε σύγχρονο… «κοντρόλ ρουμ»!

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα, ο άνδρας φέρει μία καταδίκη με αναστολή για συμμετοχή σε πολυπληθές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού. Ο εισαγγελέας είχε προτείνει την καταδίκη του σε φυλάκιση 18 μηνών, ωστόσο τελικά του επιβλήθηκε μεγαλύτερη ποινή με τριετή αναστολή.

Σε ό,τι αφορά τα τωρινά δεδομένα, η υπόθεση ερευνάται με την αστυνομία να έχει στην κατοχή της κινητά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχει κάνει «φύλλο και φτερό» με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αποκαλυπτικές συνομιλίες.