Maneskin: Ο νικητής της Eurovision Νταμιάνο Νταβίντ ακούει Νίκο Βέρτη

Επιμέλεια: Newsroom
Maneskin: Ο νικητής της Eurovision Νταμιάνο Νταβίντ ακούει Νίκο Βέρτη
Μέσα από ένα Instagram story ο frontman των Maneskin έδειξε πως στην playlist δεν απουσιάζει ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Ο Νταμιάνο Νταβίντ έγινε ευρέως γνωστός μετά από τη νίκη που πέτυχε με το συγκρότημα του Maneskin στο διαγωνισμό της Eurovision το 2021 εκπροσωπώντας την Ιταλία.

Ο εκκεντρικός frontman κεντρίζει τα βλέμματα του κόσμου οτιδήποτε και να κάνει. Με το ιδιαίτερο στυλ, το μακιγιάζ και τα κοσμήματα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα. Πλέον οι Maneskin απολαμβάνουν παγκόσμια φήμη με τα κομμάτια τους να βρίσκονται αρκετά ψηλά στις σχετικές λίστες του Billboard.

Βέβαια κανείς δεν περίμενε στην playlist του να βρίσκεται ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς του. Ο λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης έχει καταφέρει να γίνει ευρέως γνωστός και πέρα τα ελληνικά σύνορα και το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Γεμίζοντας κάποια από τα μεγαλύτερα στάδια στην Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως έχει καταφέρει να χτίσει ένα ηχηρό όνομα στην μουσική βιομηχανία. Έτσι ακόμη και ο πιο rock n’ roll καλλιτέχνης της γενιάς του ακούει «Αν είσαι ένα αστέρι». Την ίδια στιγμή το story του πλαισιώνεται από δύο emoji: την ελληνική σημαία και μια καρδούλα.

1


Πηγή φωτογραφίας: Instagram