Bolivar: Το «εξωτικό» spot της Αθήνας για all-day διασκέδαση

Newsroom
Bolivar: Το «εξωτικό» spot της Αθήνας για all-day διασκέδαση
Ξεκινάς με μπάνιο στη θάλασσα το πρωί και παρτάρεις το βράδυ υπό την μουσική παραγωγών και DJs της διεθνούς σκηνής.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που ειδικά στην Ελλάδα έχει εξέχουσα θέση. Με τις ζεστές θερμοκρασίες της περιόδου και τον ήλιο να μην δύει μέχρι το βράδυ, η μέρα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και σε καλεί να την αξιοποιήσεις.

Αλήθεια, εσένα πώς σου αρέσει να περνάς τον χρόνο σου τις καλοκαιρινές ημέρες; Είσαι από αυτούς που πηγαίνουν στη θάλασσα το πρωί και κάθονται για ώρες για μπάνιο και χαλάρωση στην αμμουδιά; Μήπως έχεις ανανεωμένη διάθεση να εξερευνήσεις γαστρονομικούς προορισμούς; Ψάχνεις πού θα βρεις τα καλύτερα πάρτι της πόλης; Όποια κι αν είναι η περίπτωση, ένας είναι ο προορισμός που ζητάς: το Bolivar Beach Club.

Απολαυστικό μπάνιο στην παραλία

Το Bolivar Beach Club είναι τοποθετημένο σε μία μεγάλη, αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά και η ακτή είναι τόσο περιποιημένη και καλοφτιαγμένη που δημιουργεί ένα τοπίο δυσεύρετο. Κατά μήκος της παραλίας, θα βρεις αναπαυτικές ξαπλώστρες για να χαλαρώσεις για ώρες και να απολαύσεις καλό καφέ ή δροσιστικούς χυμούς. Επειδή είναι γνωστό πως η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, μην παραλείψεις να παραγγείλεις λαχταριστά σνακ που θα σου δώσουν ενέργεια να συνεχίσεις απτόητος τη μέρα σου ή ένα signature cocktail για να προσθέσεις αυτό το κάτι extra στην έξοδο.

bolivar_beach

Αν τώρα κυνηγάς την ιδιωτικότητα, να ξέρεις πως στο μαγαζί υπάρχει το φανταστικό gazebo area, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Ο κομψός χώρος περιλαμβάνει σούπερ αναπαυτικά καθίσματα και κρεβατο-ξαπλώστρες που θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα απομόνωσης από τους γύρω μέσα σε ένα σκηνικό που μοιάζει εξωτικό. Είτε πας με φίλους είτε με το κορίτσι, θα περάσεις καταπληκτικά!

bolivar_gazebo

Ένα εστιατόριο γεμάτο γαστρονομικές απολαύσεις

Φαγητό μπορείς να παραγγείλεις σχεδόν σε όλα σημεία του μαγαζιού, όμως το εστιατόριο του Bolivar έχει τη δική του ομορφιά. Πρόκειται για έναν χώρο ντυμένο στο ξύλο, με κομψό, ειδυλλιακό φωτισμό και θέα στο νησιώτικο σκηνικό της παραλίας και τη θάλασσα. Εκεί, θα συναντήσεις ένα ψαγμένο μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Aris Jalal με πιάτα που απογειώνουν τη Μεσογειακή κουζίνα προσθέτοντας ένα twist με πιο ethnic χαρακτήρα.

bolivar_resto

Για παράδειγμα, το Μανούρι με κρούστα από λευκό και μαύρο σουσάμι, σαλάτα μεσκλάν με βινεγκρέτ βαλσάμικου και πικάντικη μαρμελάδα τομάτας με lime και πιπεριά τσίλι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να πάρεις σε ορεκτικό. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τον τόνο με φάβα, σπαράγγια, καραμελωμένα κρεμμύδια και teriyaki sauce που πραγματικά ξεχωρίζει. Γενικά, το εστιατόριο έχει προτάσεις για όλη τη μέρα, οπότε θα γευτείς πιάτα, όπως είναι η Ελληνική Ομελέτα από την Άνδρο με πατάτες baby, τοματίνια και γραβιέρα, τα φρεσκοψημένα pancakes με πραλίνα φουντουκιού, μπισκότα, cranberries, άγρια φρούτα, ξηρούς καρπούς και σαντιγί, τα εκπληκτικά linguini με αστακό, μπισκ και φρέσκια σάλτσα τομάτας με βότανα και τα Κρητικά Σκιουφιχτά με μανιτάρια, μπρόκολο, κρεμμύδι, τοματίνια, θυμάρι και παραδοσιακό τυρί. Αμέτρητες επιλογές, μία προς μία πεντανόστιμες.

bolivar_cocktails

Φυσικά, στο εστιατόριο μπορείς να παραγγείλεις και ένα από τα υπέροχα signature cocktails, όπως το Bolivar Premium Mojito και το Bolivar Taste – κατευθείαν από τα χέρια Top ειδικών, για να απογειώσεις την έξοδο.

Δες όλο το μενού εδώ.

Βραδιές γεμάτες πάρτι!

Πόσο πιο ωραία γίνεται μια βραδιά το καλοκαίρι όταν έχεις να πας σε ένα ωραίο πάρτι; Αν μας νιώθεις κι ανήκεις κι εσύ σε αυτούς που ψάχνουν αυτές τις εξόδους, τότε το Bolivar Beach Club έχει φτιαχτεί για εσένα. Όταν δύει ο ήλιος, το island-like τοπίο γίνεται ένα συναρπαστικό κέντρο διασκέδασης. Μάλιστα, DJs της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ανεβαίνουν στα decks και ξεσηκώνουν τους παρευρισκόμενους.

bolivar_parties

Ενδεικτικά μόνο θα σου πούμε ότι ο καταξιωμένος superstar Guy Gerber με ρεκόρ πωλήσεων έρχεται στις 22 Ιουλίου, ενώ την Παρασκευή 4 Αυγούστου στη σκηνή ανεβαίνουν οι διάσημοι djs/producers Agents of Time. Μία μέρα μετά, στις 5 Αυγούστου, το Bolivar παρουσιάζει την Ιταλίδα superstar Deborah de Luca που θα προσφέρει στο κοινό μία εκρηκτική βραδιά γεμάτη με τη «μαγεία» της techno.

Το πρόγραμμα του Αυγούστου εμπλουτίζεται με περισσότερα πρόσωπα, όπως ο παραγωγός Kevin De Vries (γνωστός για τη μίξη κλασικών trance 90s ήχων με τη μοντέρνα χορευτική μουσική) στις 11 Αυγούστου και ο Ισπανός dj/producer Dennis Cruz που θα φέρει στις 12 Αυγούστου την επιτυχία των κυκλοφοριών του σε δισκογραφικές, όπως Hot Creations, Moon Harbour, Snatch! και τη δική του Lemon-Aid, στην ξεχωριστή παραλία της Βουλιαγμένης.

bolivar_parties

Το Bolivar Beach Club μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη all-day εμπειρία με όλες τις fun, καλοκαιρινές ασχολίες που θες να έχεις στο πρόγραμμά σου!

Bolivar Beach Club

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Άλιμος, 174 55

Facebook

Instagram