Ζευγάρι στην Λάρισα μαζί με τον γιο τους, είχαν την μεγαλύτερη χασισοφυτεία στο νομό

Ζευγάρι στην Λάρισα μαζί με τον γιο τους, είχαν την μεγαλύτερη χασισοφυτεία στο νομό
Τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία στο νομό Λάρισας καλλιεργούσε μια οικογένεια και εντοπίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια οικογένεια στη Λάρισα, καθώς Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της περιοχής εντόπισε στην κατοχή της τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία.

Η Δίωξη εντόπισε στην ορεινή περιοχή «Γκουνταμάνιο της Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου, 3.680 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε έκταση πιο μεγάλη από τέσσερα στρέμματα.

Συνελήφθησαν τρεις Λαρισαίοι και οι τρεις από την ίδια οικογένεια. Σύμφωνα, με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» πρόκειται για ένα ζευγάρι, 60 ετών ο άνδρας και 48 η γυναίκα και για τον γιο τους, 23 ετών. Σε σπίτι κοντά στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. στη συνοικία της Νεάπολης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα διαβατήρια τριών υπηκόων Αλβανίας, εκ των οποίων οι δύο ταυτοποιήθηκαν ως οι καλλιεργητές της φυτείας, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητούνται συνολικά τέσσερις δράστες ως καλλιεργητές.

Το σπίτι των δραστών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν σε γνώση του 60χρονου Λαρισαίου που συνελήφθη ως ιθύνων νους» της φυτείας, ενώ τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, η 48χρονη σύν ζυγος και ο 23χρονος γιος, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για συνέργεια. Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.