Ξεχάστε τη Margot Robbie: Η ελληνική ταινία της Barbie είναι ροζ και έχει πρωταγωνίστρια την Christy White

Ξεχάστε τη Margot Robbie: Η ελληνική ταινία της Barbie είναι ροζ και έχει πρωταγωνίστρια την Christy White
Η γνωστή εταιρεία παραγωγής SugarBabesTV αποφάσισε να κάνει ένα parody με την πιο ροζ ταινία των ημερών.

Δεν υπάρχει ταινία αυτή την εποχή, που να συζητιέται περισσότερο από τη Barbie. Άλλωστε όπως λένε και οι παραγωγοί της, «αν αγαπάς την Barbie, αυτή η ταινία είναι για σένα. Αν μισείς την Barbie, αυτή η ταινία είναι για σένα». Μιας και μιλάμε για το πιο ροζ κινηματογραφικό πρότζεκτ εκεί έξω, η γνωστή εταιρεία παραγωγής SugarBabesTV αποφάσισε να κάνει ένα parody και να φέρει την Barbie στον κόσμο του ερωτικών ταινιών.

Μετά την επιτυχία που έκανε με το parody του Fast and Furious, η Ίνα Ινάκι και ο Τεό, ιδιοκτήτες και παραγωγοί της εταιρείας, είπαν να «πειράξουν» την blockbuster ταινία των ημερών. Μαζεύοντας μάλιστα ένα all star cast, φαίνεται πως θα μας κάνουν εύκολα να ξεχάσουμε την Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

...

Έτσι, στους κεντρικούς ρόλους της ελληνικής εκδοχής της Barbie, θα δούμε την Christy White, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και μάλιστα θριάμβευσε στα πρόσφατα ελληνικά βραβεία ερωτικού κινηματογράφου, καθώς και τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος είναι γνωστός ως Sakis Dermatis και έχει συμμετάσχει στο παρελθόν τόσο στο Power of Love, όσο και στις Οικογενειακές Ιστορίες.

Επίσης, στη νέα ταινία της SugarBabesTv, η οποία θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 23 Ιουλίου στην ιστοσελίδα της, θα συμμετέχει και η Ραφαέλα Μπέλλα, την οποία πρόσφατα είδαμε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκης στον ALPHA και θα έχει τον ρόλο της μητέρας της Barbie.

...

H Ίνα Ινάκι και η SugarBabesΤv θέλουν με αυτή την ταινία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα AVN τα Όσκαρ του ερωτικού κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθούν φέτος (όπως και κάθε χρόνο) στο Λας Βέγκας, ενώ θα επιδιώξουν να φέρουν και για πρώτη φορά στη χώρα μας κάποιο χρυσό αγαλματίδιο.

Οι πιθανότητες πάντως με την ελληνική εκδοχή της Barbie είναι πολλές. Για να δούμε!