Φωτιά στη Ρόδο: Έγινε η προσαγωγή ενός ατόμου για να διερευνηθεί η εμπλοκή του στη φωτιά

Ρεπορτάζ: Newsroom
Φωτιά στη Ρόδο: Έγινε η προσαγωγή ενός ατόμου για να διερευνηθεί η εμπλοκή του στη φωτιά
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αποσκοπεί στον εντοπισμό και την αξιολόγηση της συμμετοχής του εν λόγω ατόμου στην πυρκαγιά που έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο νησί της Ρόδου και βρίσκεται εν εξελίξει για πέντε συναπτά 24ωρα.

Πριν από λίγη ώρα, ένα μεικτό κλιμάκιο από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το Λιμενικό προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου με σκοπό να διερευνηθεί η πιθανή ανάμειξή του στη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν πέντε ημέρες στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Ροδιακή» το εν λόγω άτομο εντοπίστηκε στο χωριό Απόλλωνα μετά από καταθέσεις και μαρτυρίες εθελοντών. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η προσαγωγή αφορά την κατάσταση της εν λόγω προσώπου και όχι την άμεση σύλληψή του.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αποσκοπεί στον εντοπισμό και την αξιολόγηση της συμμετοχής του εν λόγω ατόμου στην πυρκαγιά που έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο νησί της Ρόδου και βρίσκεται εν εξελίξει για πέντε συναπτά 24ωρα. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες που προέκυψαν από εθελοντές για να αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν ενεπλάκη κάποιο άτομο στην πυρκαγιά αυτή.

Η προσαγωγή αυτή δίνει την δυνατότητα στις αρχές να διερευνήσουν περαιτέρω τον ρόλο του εν λόγω ατόμου στο συμβάν, και οι αποτελέσματα της έρευνας αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της ανακάλυψης της αλήθειας πίσω από την πυρκαγιά στη Ρόδο.