Ανατρίχιασαν με το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix: «Θα χρειαστώ πολύ καιρό για να μπω και πάλι στη θάλασσα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανατρίχιασαν με το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix: «Θα χρειαστώ πολύ καιρό για να μπω και πάλι στη θάλασσα» (vid)
Το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, έγινε γρήγορα αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας κύματα φόβου και γοητείας στους θεατές.

Το τελευταίο ντοκιμαντέρ του Netflix, «The Deepest Breath», άφησε το κοινό σε κατάσταση σοκ και δυσπιστίας, με πολλούς να δηλώνουν ότι δεν θα κολυμπήσουν ποτέ ξανά μετά την ανατριχιαστική περιγραφή της ελεύθερης κατάδυσης.

Το «The Deepest Breath» μεταφέρει τους θεατές σε ένα νευραλγικό ταξίδι στον κόσμο της ανταγωνιστικής ελεύθερης κατάδυσης, όπου οι κολυμβητές δοκιμάζουν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια για να βουτήξουν στα βάθη του ωκεανού κρατώντας την αναπνοή τους για εκπληκτικές διάρκειες. Και μόνο το τρέιλερ με τα υψηλά ρίσκα ήταν αρκετό για να προκαλέσει ανατριχίλα.

Το Twitter έγινε το μέσο για να εκφράσουν οι θεατές τις συγκλονιστικές αντιδράσεις τους. Ένας χρήστης δήλωσε ευθέως ότι το ντοκιμαντέρ τους απέτρεψε εντελώς από το κολύμπι για πάντα.

 

Για κάποιους, το «The Deepest Breath» έπαιξε με τα συναισθήματά τους σαν ταινία τρόμου, αφήνοντάς τους σε εγρήγορση και φοβούμενους το χειρότερο. Τα εντυπωσιακά αλλά και επικίνδυνα κατορθώματα που απεικονίζονται στο ντοκιμαντέρ άφησαν ένα άτομο σε έντονη δυσπιστία κατά τις τελευταίες στιγμές.