Βρήκαν χαμένο τηλέφωνο σε χιονοδρομικό κέντρο και αυτό που αποκάλυψαν τους σόκαρε

Επιμέλεια: Newsroom
Βρήκαν χαμένο τηλέφωνο σε χιονοδρομικό κέντρο και αυτό που αποκάλυψαν τους σόκαρε
Το τηλέφωνο παραδόθηκε στο γραφείο κρατήσεων και η οθόνη κλειδώματος του αποκάλυψε κατά λάθος τους οκτώ στόχους που ο ιδιοκτήτης του θεωρούσε ζωτικής σημασίας για τη ζωή του.

Τα smartphones μας χρησιμεύουν συχνά ως ψηφιακά ημερολόγια, κρατώντας ένα σωρό σημειώσεις και λίστες που κυμαίνονται από τα τετριμμένα έως τα βαθυστόχαστα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν θα ονειρευόμασταν να βάλουμε τις προσωπικές μας λίστες ελέγχου στην οθόνη κλειδώματος, εκτός αν ήταν πραγματικά απαραίτητες. Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη όταν ένα χαμένο τηλέφωνο σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στην Αυστραλία αποκάλυψε μια μάλλον παράξενη και κάπως ενοχλητική λίστα ελέγχου στόχων.

Το μαύρο Samsung Galaxy S20 έμεινε πίσω από έναν επισκέπτη στο Front Valley του χιονοδρομικού κέντρου Perisher, που βρίσκεται στο γραφικό Εθνικό Πάρκο Kosciuszko. Το τηλέφωνο παραδόθηκε στο γραφείο κρατήσεων και η οθόνη κλειδώματος του αποκάλυψε κατά λάθος τους οκτώ στόχους που ο ιδιοκτήτης του θεωρούσε ζωτικής σημασίας για τη ζωή του.

Ορισμένοι από τους στόχους σχετίζονταν με την υγεία, όπως το ότι ήθελε «να πέσει στα 87 κιλά» και να «κόψει το τσιγάρο». Από την υλιστική πλευρά, φιλοδοξούσε να συγκεντρώσει «25.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό» και να αποκτήσει μια μοτοσικλέτα.

Ωστόσο, ο κατάλογος πήρε μια πιο ιδιότυπη τροπή με στόχους όπως «να γίνει καλύτερος μαχητής» και «να μην κουρευτεί για τρεις μήνες». Ωστόσο, ήταν το τελευταίο στοιχείο που μάλλον προκάλεσε τη μεγαλύτερη διασκέδαση μεταξύ όσων βρήκαν το τηλέφωνο. Έγραφε, με απόλυτη ειλικρίνεια, «να βρει τρία κορίτσια».

Tips by Markos: Παραδεισένιες παραλίες στην Αίγινα με ελάφια και παγώνια!