Τεράστια μπάλα φωτιάς έπεσε από τον ουρανό: Θύμισε σκηνές από το «Αρμαγεδδών» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τεράστια μπάλα φωτιάς έπεσε από τον ουρανό: Θύμισε σκηνές από το «Αρμαγεδδών» (vid)
Η εμφάνιση της πύρινης σφαίρας που κατέγραψε η κάμερα ορισμένων έκπληκτων κατοίκων, προκάλεσε ανησυχία και περιέργεια.

Ένα θέαμα που κόβει την ανάσα και προκαλεί δέος γέμισε τον νυχτερινό ουρανό πάνω από αρκετές νότιες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, αφήνοντας στο πέρασμά του θαυμασμό και φόβο. Μια τεράστια πύρινη σφαίρα διέσχισε το σκοτάδι, φωτίζοντας τον ουρανό και προκαλώντας ένα μείγμα συναισθημάτων σε όσους έγιναν μάρτυρες της θεαματικής εμφάνισής της.

Η Αμερικανική Εταιρεία Μετεώρων, όπου αναφέρονται οι παρατηρήσεις τέτοιων ουράνιων γεγονότων, έλαβε περισσότερες από 50 αναφορές για το φλεγόμενο αντικείμενο από το Τέξας, την Αλαμπάμα, τη Τζόρτζια, το Μισισιπή, τη Λουιζιάνα και τη Φλόριντα.

Μια πύρινη σφαίρα, όπως περιγράφεται από την εταιρεία, είναι ένα εξαιρετικά φωτεινό μετεωρίτη, το οποίο είναι παρόμοιο με τη λαμπρότητα του πλανήτη Αφροδίτη όταν παρατηρείται στον πρωινό ή βραδινό ουρανό.

 

Ευτυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς τους πύρινους επισκέπτες βρίσκουν το τέλος τους πάνω από ωκεανούς ή ακατοίκητες περιοχές, μακριά από τα ανθρώπινα μάτια. Επιπλέον, πολλά περνούν απαρατήρητα λόγω του ότι το φως της ημέρας καλύπτει τη λάμψη τους, γλιτώνοντάς μας από πιθανή ανησυχία και φόβο.