Η Σακίρα άρχισε να ουρλιάζει: Ένας αρουραίος πήγε να περπατήσει πάνω στο κεφάλι της την ώρα που γύριζε βίντεο κλιπ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Σακίρα άρχισε να ουρλιάζει: Ένας αρουραίος πήγε να περπατήσει πάνω στο κεφάλι της την ώρα που γύριζε βίντεο κλιπ (vid)
Το βίντεο έγινε γρήγορα viral μεταξύ των 88 εκατομμυρίων θαυμαστών της, συγκεντρώνοντας πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 1 εκατομμύριο likes μέσα σε μόλις 12 ώρες μετά την ανάρτησή του.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ Shakira, αντιμετώπισε μια απροσδόκητη έκπληξη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελευταίου της μουσικού βίντεο κλιπ, «Copa Vacia», με τη συμμετοχή του Manuel Turrizo. Σε ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια που μοιράστηκε στο Instagram, η τραγουδίστρια εθεάθη ξαπλωμένη, φορώντας μια πλήρη ουρά γοργόνας και μια ροζ περούκα, όταν είχε μια στενή επαφή με έναν αρουραίο.

Στη σκηνή που διαδραματίζεται σε έναν βάλτο γεμάτο σκουπίδια, ο αρουραίος ήταν μέρος της ιδιόρρυθμης ιστορίας του βίντεο. Ωστόσο, φάνηκε ότι το μικρό πλάσμα πήρε τον υποκριτικό του ρόλο λίγο πολύ στα σοβαρά, ξαφνιάζοντας τη Shakira στη μέση του τραγουδιού. Η μουσικός έβγαλε μια τρομαγμένη κραυγή και προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά το κοστούμι της γοργόνας αποδείχθηκε εμπόδιο.

Παίρνοντας το περιστατικό με χιούμορ, η Shakira έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram στα ισπανικά, αναφέροντας: «Πράγματα που συμβαίνουν ακόμη και στις γοργόνες», συνοδευόμενη από ένα emoji γυναίκας που σηκώνει τους ώμους στο τέλος. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral μεταξύ των 88 εκατομμυρίων θαυμαστών της, συγκεντρώνοντας πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 1 εκατομμύριο likes μέσα σε μόλις 12 ώρες μετά την ανάρτησή του.

 

Παρά την απροσδόκητη έκπληξη, η χαρισματική γοητεία της Shakira και η ικανότητά της να αγκαλιάζει τέτοιες στιγμές με χαμόγελο την κάνουν ακόμα πιο αγαπητή στους θαυμαστές της.