Δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών: «Όλα είναι ανοιχτά»

Επιμέλεια: Newsroom
Δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών: «Όλα είναι ανοιχτά»
Πηγές από το Μαξίμου αναφέρουν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» σχετικά με την στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Νότης Μηταράκης παραιτήθηκε χτες (28/7) και την θέση του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο λόγος, όπως φαίνεται, είναι πως ο Νότης Μηταράκης ήταν διακοπές με την οικογένειά του, την στιγμή που σε πολλά μέρη της χώρας έχουν ξεσπάσει μεγάλες πυρκαγιές.

Σύμφωνα με πηγές από το Μαξίμου, την παραίτηση του Νότη Μηταράκη ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επειδή «απουσίαζε εκτός Αθηνών τις τελευταίες ημέρες που δίνονταν μάχες στα πύρινα μέτωπα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως όταν η χώρα δίνει μάχη σε ακήρυχτο πόλεμο, τα στελέχη της κυβέρνησης οφείλουν να είναι εκεί που πρέπει. Στην πρώτη γραμμή».

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη

Δυσαρέσκεια όμως φαίνεται πως υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία και για το ζεϊμπέκικο που χόρευε στο Ζάππειο -εν μέσω πυρκαγιών- ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

 

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως ήταν μια κακιά στιγμή. «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το iefimerida.gr, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για τις ζεϊμπεκιές που έριχνε ο κ. Πατούλης και σε ερώτηση για το αν το κόμμα θα αποσύρει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη η απάντηση ήταν πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά».

Το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρει πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση και ήδη αναζητείται το νέο πρόσωπο που θα λάβει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής.