Πιτσιρικάς έπεσε σε μπλόκο και πήγε να ξεφύγει κάνοντας σούζα, αλλά η ρόδα του προσγειώθηκε σε αστυνομικό

Επιμέλεια: Newsroom
Πιτσιρικάς έπεσε σε μπλόκο και πήγε να ξεφύγει κάνοντας σούζα, αλλά η ρόδα του προσγειώθηκε σε αστυνομικό
Αστυνομικοί επιχείρησαν έλεγχο σε δικυκλιστή και αυτός κάνοντας «σούζα» έχασε τον έλεγχο και τραυμάτισε τον έναν. Ο αστυνομικός διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σοβαρό περιστατικό συνέβη στις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (29/7) στην πόλη της Σπάρτης, όταν ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ένα δίκυκλο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη κοντά στις 3:15 π.μ. στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Λεωνίδου, στο κέντρο της Σπάρτης. Οι Αστυνομικοί εκεί διενεργούσαν ελέγχους και είχαν προβεί σε σήμα προς ένα δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε νεαρός.

Αν και ο πρώτος αστυνομικός είχε προσπαθήσει να τον σταματήσει με σήμα, ο νεαρός οδηγός συνέχισε την πορεία του. Όμως, όταν ο δεύτερος αστυνομικός προσπάθησε να τον παρακολουθήσει, ο νεαρός οδηγός έκανε «σούζα», με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί με τον αστυνομικό.

Το ατύχημα προκάλεσε σοβαρά τραύματα στον αστυνομικό, περιλαμβάνοντας κάταγμα σε δάκτυλο και χτύπημα στο πρόσωπο, που απαιτούσαν ράμματα. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματία στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου υποβλήθηκε σε ιατρική φροντίδα.