Βίντεο που σου κόβει την ανάσα: Αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα την στιγμή που κολυμπούσαν λουόμενοι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο που σου κόβει την ανάσα: Αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα την στιγμή που κολυμπούσαν λουόμενοι (vid)
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροπλάνο πραγματοποίησε την απροσδόκητη προσγείωση γύρω στο μεσημέρι στα ανοικτά της παραλίας Χάμπτον.

Ένα δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε μια πολυσύχναστη παραλία του Νιου Χαμσάιρ το Σάββατο (29/7), όταν ένα μικρό αεροπλάνο που ρυμουλκούσε ένα πανό έκανε απροσδόκητη προσγείωση στον ωκεανό. Ευτυχώς, ο πιλότος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός επιβάτης του μονοκινητήριου αεροπλάνου Piper PA-18, βγήκε σώος από το περιστατικό, χάρη στη γρήγορη αντίδραση των ναυαγοσωστών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροπλάνο πραγματοποίησε την απροσδόκητη προσγείωση γύρω στο μεσημέρι στα ανοικτά της παραλίας Χάμπτον. Οι αρχές της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) επιβεβαίωσαν ότι ο πιλότος ήταν το μόνο άτομο που επέβαινε στο αεροσκάφος τη στιγμή του συμβάντος.

Ευτυχώς, οι άγρυπνοι ναυαγοσώστες του Hampton Beach ανέλαβαν αμέσως δράση και κατάφεραν να διασώσουν τον πιλότο από το αεροσκάφος χωρίς να τραυματιστεί. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Χάμπτον Άλεξ Ρίνο επιβεβαίωσε την επιτυχή διάσωση σε συνέντευξή του στο WMUR-TV.

Μετά το περιστατικό, το μικρό αεροπλάνο ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια πίσω στην ακτή και ήταν ορατό να κάθεται στην παραλία, τραβώντας την προσοχή των θεατών και των παραθεριστών.