Ξυλοκόπησαν 15χρονο με ειδικές ανάγκες στα Λιόσια: Στο νοσοκομείο ο ανήλικος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Ξυλοκόπησαν 15χρονο με ειδικές ανάγκες στα Λιόσια: Στο νοσοκομείο ο ανήλικος (vid)
Ο 15χρονος, ο οποίος ήταν σοκαρισμένος από την αδικαιολόγητη βία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μια φρικτή επίθεση συνέβη το βράδυ της Κυριακής (30/7) στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, όπου ένας 15χρονος ανήλικος με ειδικές ανάγκες έπεσε θύμα σκληρής βίας.

Mια ομάδα πενταμελούς συμμορίας προσέγγισε τον ανυπεράσπιστο παιδί και αναίτια άρχισε να το χτυπά στο κεφάλι. Αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς οι δράστες άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και το κατέστρεψαν πριν εξαφανιστούν από το σημείο.

Ο 15χρονος, ο οποίος ήταν σοκαρισμένος από την αδικαιολόγητη βία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού, η μητέρα του τον συνόδευε, ανήμερη και ανήσυχη για την ευεξία του αγαπημένου της παιδιού.

Η ανησυχητική αυτή επίθεση προκάλεσε σοκ και αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινότητα. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων για το απάνθρωπο περιστατικό, προκειμένου να δικαιωθεί η δικαιοσύνη και να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.