Ο Πατούλης δεν θα κατέβει για Περιφερειάρχης Αττικής

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Πατούλης δεν θα κατέβει για Περιφερειάρχης Αττικής
Περίπου τρεις ώρες μετά την επίσημη στήριξη του Νίκου Χαρδαλιά από τη ΝΔ, είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος για να διεκδικήσει την επανεκλογή του ως Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παρά τις προσπάθειές του να κλείσει τις πληγές που προκλήθηκαν όταν η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αποδοκίμασε την απόφασή του να χορέψει ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, ειδικά σε μια ημέρα εθνικού πένθους μετά την τραγική πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair στην Κάρυστο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο σμήναγος Χρήστος Μουλάς και ο ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε σήμερα (31/7) ότι το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής.

Περίπου τρεις ώρες μετά την επίσημη στήριξη του Νίκου Χαρδαλιά από τη ΝΔ, είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος για να διεκδικήσει την επανεκλογή του ως Περιφερειάρχης Αττικής. Αναμένεται προς στιγμήν επίσημη ανακοίνωση.