Η βουτιά του θανάτου: Γνωστός αναρριχητής βρήκε τραγικό θάνατό μετά από πτώση από τον 68ο όροφο ξενοδοχείου

Επιμέλεια: Newsroom
Η βουτιά του θανάτου: Γνωστός αναρριχητής βρήκε τραγικό θάνατό μετά από πτώση από τον 68ο όροφο ξενοδοχείου
Ένας Γάλλος γνωστός για τα ακροβατικά του πέθανε αφού έπεσε από τον 68ο όροφο μιας κατοικίας στο Χονγκ Κονγκ.

Ένας άνδρας γνωστός για την αναρρίχηση σε ουρανοξύστες πέθανε αφού έπεσε από τον 68ο όροφο ενός συγκροτήματος κατοικιών στην Κίνα.

Ο 30χρονος Ρέμι Λουσίντι, σκαρφάλωνε στο συγκρότημα Tregunter Tower στο Χονγκ Κονγκ και έπεσε βρίσκοντας τραγικό θάνατο, αναφέρει η South China Morning Post .

Ο Lucidi, ο οποίος καταγόταν από τη Γαλλία και ήταν γνωστός στο διαδίκτυο ως Remi Enigma, έφτασε στο κτίριο γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (27 Ιουλίου) και είπε στον φύλακα ότι θα έβλεπε έναν φίλο του στον 40ο όροφο.

 

Ένας αξιωματικός ασφαλείας προσπάθησε να συλλάβει τον 30χρονο αφού ο φερόμενος φίλος επιβεβαίωσε ότι δεν γνώριζε τον Lucidi — αλλά μέχρι τότε ο κασκαντέρ είχε ήδη μπει στο ασανσέρ.

Αργότερα, τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο Lucidi έφτασε στον 49ο όροφο του κτηρίου και δεν σταμάτησε ούτε εκεί αφού ήθελε να φτάσει στη κορυφή. Σύμφωνα με εκείνους που καταδίωκαν τον Lucidi, βρήκαν ανοιχτή την καταπακτή που οδηγούσε στην οροφή, αλλά δεν φαινόταν πουθενά.

Η αστυνομία λέει ότι ο άνδρας εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 7:38 μ.μ. όταν χτύπησε το παράθυρο του ρετιρέ του συγκροτήματος, με αποτέλεσμα μια καμαριέρα να καλέσει την αστυνομία.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Lucidi ήταν παγιδευμένος έξω από το ρετιρέ και χτυπούσε το παράθυρο για βοήθεια πριν από συμβεί το δυστύχημα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη αιτία θανάτου.